06/05/2024

«Ύμνοι» του Κ-1 για Ζαμπίδη

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης του Κ-1 για την συμφωνία με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να αγωνιστεί στην Ισπανία. Μάλιστα οι διοργανωτές μέσω της ανακοίνωσης αποθέωσαν τον «Iron Mike», λέγοντας εξής:

«O Zαμπίδης θα συμμετάσχει για όγδοη φορά στην διοργάνωση  και ευελπιστεί να πάρει σπίτι του αυτό που αξίζει τόσα χρόνια! Την «πρωτιά…» Ο Ζαμπίδης είναι γνωστός και σαν «Iron Mike» ή «Zambo», έχει κερδίσει τις καρδιές και το μυαλό, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και όλου του πλανήτη!

Μπορεί να μην είναι το φαβορί στην διοργάνωση, ωστόσο πάντα τα δίνει όλα στο ρινγκ, με την καρδιά του και το απερίσπαστο πνεύμα του που δίνει έμπνευση στους πάντες. Ο Ζαμπίδης έχει εκπληκτική δύναμη στα χέρια, είναι ένας από τους πιο θεαματικούς νοκαουτίστες στην διοργάνωση από τότε που ιδρύθηκε !  Έχει 151 νίκες και 21 ήττες με εκπληκτικό ρεκόρ των 86 νοκ άουτ! Ο  Μιχάλης είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το Κ-1 στην Αθήνα κόντρα στον Murthel Groenhart, ωστόσο αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Έχει προπονηθεί πολύ σκληρά για το event που έρχεται. Ο κόσμος θα τον δει ξανά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα…».