03/05/2024

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσάλα!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Σεμνά και ταπεινά ο Τάσος Τσάλας είναι «καθ’ οδόν» για άλλη μία σπουδαία διοργάνωση στην  Χαλκίδα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, φανφάρες και επικοινωνιακά τρικ, ο Mr Gladiator φτιάχνει κάρτα εφάμιλλη του Best Fighter στην Θεσσαλονίκη με την διαφορά πως προσθέτει και έναν παικταρά του Glory, τον Karapet Karapetyan.

Το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο συγκεκριμένος αθλητής, αρκεί να δει κάποιος το βιογραφικό του. Και φυσικά είναι επίτευγμα να τον φέρει τώρα ο Χαλκιδαίος διότι είναι στα… πάνω του. Άλλο παίκτη αντιμετώπισε ο Χατζηχρόνογλου πριν από λίγα χρόνια και άλλο παίκτη θα αντικρίσει τώρα.

Προσθέτοντας και τους υπόλοιπους αθλητές που είναι ένας και ένας, διαμορφώνεται μία πολύ αξιόλογη κάρτα. Ποιος δεν θέλει να δει τον Μελέτη σε αγώνα πυγμαχίας; Τον Εξακουστίδη να επιστρέφει στις νίκες; Το πουλέν του Στέφανου Κωνσταντινίδη, Στέλιο Παπαδόπουλο και φυσικά τον πιο φορμαρισμένο thai fighter στην Ελλάδα Αλέξανδρο Βασιλειάδη.

Κβιανασβίλι, Ιωαννίδης, Σύρος, Μαλιχούδης αποτελούν την αφρόκρεμα των πυγμάχων στην Ελλάδα, σ’ ένα event που αξίζει τον κόπο να κάνεις  χιλιόμετρα να το δεις. Ψήφο εμπιστοσύνης λοιπόν στον Τάσο Τσάλα και σε αυτό που πρόκειται να προσφέρει στον κόσμο.