17/05/2024

Χύσεν: «Ξεχωριστή εμπειρία το EBO»

Ο “minigun” επέστρεψε ανανεωμένος ύστερα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο χέρι και με τις τελευταίες εμφανίσεις του, με πιο πρόσφατη τη νίκη με νοκ-άουτ κόντρα στον Χουσεΐνογλου στο πλαίσιο του No Limits αφήνει υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Μιλώντας στο fightersclub.gr μιλάει για τη δυναμική επάνοδό του στα ρινγκ και βγάζει ενθουσιασμό για την συμμετοχή του στο επικείμενο EBO (31 Μαΐου-Fighters Arena).

«Επέστρεψα στο Champions Night, ένας ματς προσαρμογής που πήρα τη νίκη και συνέχισα με το Battle κόντρα στον Σύλλα, σε έναν αγώνα δύο κατηγορίες πάνω από τη δική μου, παίρνοντας άλλη μια άνετη νίκη αρκετά πιο εύκολα από ό,τι περιμέναμε».

«Τους τελευταίους 2,5 μήνες προετοιμάστηκα σκληρά μαζί με τον Κώστα Αθανασόπουλο και την ομάδα των Fighters. Ήταν κοπιαστικό να πιάσω ξανά τα 63 κ. Άξιζε τον κόπο όμως, όπως φάνηκε στο No Limits, με μια άνετη επικράτηση στην αναμέτρηση με τον Χουσεΐνογλου. Βγήκε η προετοιμασία και η δουλειά που έγινε το προηγούμενο διάστημα».

«Αυτή είναι πια η κατηγορία μου, εκεί δουλεύουμε, εκεί βρίσκονται οι στόχοι και οι βλέψεις μας. Για τον πυγμαχικό αγώνα με τον Παΐσιο στο EBO θα ανέβω στα 65κ. Με έχετε συνηθίσει στο κικ όμως είμαι λάτρης και της πυγμαχίας και ευχαριστώ τον δάσκαλό μου, Κώστα Αθανασόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει. Ούτως ή άλλως και λόγω σωματότυπου, επειδή είμαι βραχύσωμος, το παιχνίδι μου βασίζεται αρκετά και στα χέρια. Έχω εμπειρία κάποιων αγώνων στην πυγμαχία και σε έναν από αυτούς (ΠΡΑΒΑΤΖΗ) έχω κοντραριστεί με τον Παΐσιο -είχα χάσει οριακά. Στο EBO θα φροντίσω να δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό».

«Το EBO θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους! Συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα πυγμαχικά ονόματα της χώρας, έρχονται πολύ δυνατοί πυγμάχοι από την Σκωτία, ενώ έχει γίνει πολύ προσεγμένο matchmaking και στα υπόλοιπα ζευγάρια. Θα χάσει μόνο όποιος δεν έρθει, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ειδικά για τους φίλους της πυγμαχίας και γενικότερα του χώρου των μαχητικών. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα απολαύσει θέαμα, σε μια εξαιρετικά ατμοσφαιρική αρένα, ιδανική για πυγμαχία. Τους περιμένουμε!».

πηγή:fightersclub.gr