07/05/2024

Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι από το ΤHE BATTLE 8

Το  ΒΑΤΤLE 8 έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου και οι ροτόντες δέκα ατόμων στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρο Ταεκβοντο θα προσφέρουν service 5 αστέρων με υψηλής ποιότητας  επώνυμες γαστρονομικές επιλογές !

Αν θέλετε   να  εντυπωσιάσετε τον σύντροφο σας συνοδεύστε τον και χαρείτε το μοναδικό πυγμαχικό αγώνα του Μιχάλη Αρναούτη αλλά και τους υπόλοιπους επίλεκτους μαχητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

To menu ανά ροτόντα είναι πλούσιο και ανάλογο των εορταστικών ημερών :

– Κρύο και ζεστό πιάτο από το διακεκριμένο catering ΝΗΣΙΣ.Οι βραβευμένοι σεφ του πρώτου κέτερινγκ στην Ελλάδα θα χαρίσουν στους θεατές του battleτις πιο «μαχητικές» γεύσεις.

– Μία φιάλη  premium vodka STOLI

– Ελεύθερη κατανάλωση από τα βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου ΤΖΟΥΝΑΡΑ

– Απεριόριστη κατανάλωση του νέου energy drink BLACK σε γεύση απλή αλλά και mojito που θα σας κρατήσει την αδρεναλίνη στα ύψη

-Άφθονο αρωματικό εσπρέσο  ΙLLΥ

– σοκολατολιχουδιές Max Perryαπό τους μετρ της σοκολάτας

– φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟS ειδικό για αθλητές και όσους κάνουν διατροφή αφού είναι χαμηλό σε νάτριο.

Οι κυρίες βέβαια μπορούν πάντα να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους στο μεγάλο μπαζάρ του the battle και να ψωνίσουν από γλυκά και κοσμήματα μέχρι ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το δώρο του αγαπημένου σας δεν χρειάζεται φέτος να βρίσκεται κάτω από το δέντρο!!  Κάντε μια κράτηση τώρα για να ζήσετε στις 21 Δεκεμβρίου μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή  που θα την θυμάται πάντα η  αγαπημένη σας παρέα!