18/04/2024

Χαμός στην συνέντευξη τύπου Hari vs Verhoeven: Αντεγκλήσεις και υποσχέσεις για σκληρό νοκ άουτ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Βadr Hari με τον Rico Verhoeven και ήταν έτσι ακριβώς όπως περιμέναμε…εκρηκτική.


Το Glory της Ολλανδίας υποδέχεται την μεγάλη ρεβάνς των δύο, με το Χελρεντόμ που θα φιλοξενήσει το ματς, να είναι ήδη sold out με 25.000 οπαδούς του kickboxing. Το ματς είναι πεντάγυρο αλλά δεν είναι για τίτλο, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Η συνέντευξη τύπου έβγαλε μάλιστα είδηση καθώς ο Badr Hari έσμιξε ξανά με τον Mike Passenier που θα είναι στην γωνία του τον Δεκέμβριο. Ο Mαροκινός μετράει πάνω από 100 νίκες στην καριέρα του κάτι που αμφισβήτησε ο Verhoeven.

«Ψάχνω να βρω τους αγώνες του στο Youtube και δεν υπάρχουν πουθενά», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός με τον Badr Hari να απαντά πως όταν αγωνιζόταν δεν υπήρχαν κάμερες και social media όπως σήμερα.

Ο Hari δήλωσε προετοιμασμένος και πιο δυνατός από το πρώτο ματς χωρίς να έχει πλέον εξωαγωνιστικά θέματα.»Τα media με δείχνουν κακό, έχω βοηθήσει και εγώ λίγο σε αυτό. Με τον Verhoeven μπορεί μετά το ματς να γίνουμε φίλοι. Μέχρι τότε αφήστε μας όπως είμαστε. Να πάει να…γ@@@@@ι θα τον ρίξω νοκ άουτ σε λιγότερο από τέσσερις γύρους. Τρία χρόνια περίμενα αυτό το ματς για να δείξω πως δεν είναι και τόσο σπουδαίος», ανέφερε ο Μαροκινός που έχει υπογράψει συμβόλαιο έξι παιχνιδιών με το promotion.

O Verhoeven που διατηρεί αήττητο ρεκόρ επτά ετών στο Glory, ήταν σαφώς πιο ήπιος από τον Badr Hari, ωστόσο ειρωνικός.

«Eίναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Θα τον κάνω όμως να τα παρατήσει ή να πέσει νοκ άουτ. Αυτός χρειάζεται ολόκληρο στρατό(Badr Army) για να με σταματήσει. Εγώ θα τα βάλω με έναν ολόκληρο στρατό. Badr να είσαι εκεί στις 21 Δεκεμβρίου, μην τα παρατήσεις πάλι», κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πρώτο ματς νίκησε ο Verhoeven με διακοπή στον δεύτερο γύρο.