17/05/2024

Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης: Θα κυνηγήσω το νοκ άουτ στο Colosseum

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αθλητών του kickboxing είναι αυτή του Τριαντάφυλλου Αλεξανδρίδη.


Ο νεαρός παίκτης έχει όλα τα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια ενώ είναι και δημοφιλής στο κοινό.

Ένας από τους λόγους είναι το επιθετικό του στυλ, το οποίο συχνά τον οδηγεί στο νοκ άουτ. Αυτό θέλει να πετύχει και απέναντι στον Βαλεντίνο Κυριακίδη στο Colosseum την 1η Δεκεμβρίου.

«Η προετοιμασία μου πάει πολύ καλά. Προπονούμαι καθημερινά και σκληρά. Ο κόσμος από εμένα έχει συνηθίσει έναν επιθετικό παίκτη που κυνηγάει το νοκ άουτ. Αυτό να περιμένει και σε αυτόν τον αγώνα», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Αλεξανδρίδης που τόνισε πως με τον Κυριακίδη τους δένει φιλία ωστόσο πάνω στο ρινγκ θα κερδίσει ο καλύτερος.

«Αν και είναι φίλος μου και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια όταν θα μπούμε μέσα στο ρινγκ είμαι σίγουρος ότι όπως εγώ έτσι και ο Βαλεντίνος, θα κάνουμε τη δουλειά μας. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος», υπογραμμίζει.

Ο Αλεξανδρίδης γνωρίζει το στυλ του αντιπάλου και θα δώσει την δέουσα προσοχή την 1η Δεκεμβρίου.

«Τον σέβομαι σαν αντίπαλο γιατί έχει παίξει μεγάλα ματς στο εξωτερικό, αλλά εγώ έχω παίξει με μεγαλύτερα ονόματα και έτσι γνωρίζω ότι οι έμπειροι παίκτες φτιάχνουν το ματς ανάλογα με τον αντίπαλο.

Γνωρίζω λοιπόν ότι θα προσαρμόσει το παιχνίδι του στις αδυναμίες μου, εγώ όμως με τον προπονητή μου τις έχουμε ελαχιστοποιήσει».

Τέλος ο Αλεξανδρίδης ευχαρίστησε τον Νάσο Γλυκή για την ευκαιρία αλλά και τον προπονητή του που τον στηρίζει.

 «Ευχαριστούμε πολύ τον Νάσο Γλυκη που μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε στο Colosseum. Χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στα Ελληνικά ρινγκ Αφού σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια παίζω μόνο σε αγώνες στο εξωτερικό. Όσο για την κάρτα της διοργάνωσης θα την τιμήσουμε με το καλύτερο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω το γυμναστήριο μου Fight Gym , τον δάσκαλο μου Δημήτρη Πουρουτζογλου , τους χορηγούς μου, και όσους με στηρίζουν καθημερινά σε αυτό που κάνω».  

Colosseum Fight Show: Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για 5 διπλές προσκλήσεις