12/05/2024

Το UFC Fight Pass παίρνει GLORY και παλιό K-1!

Μετά την συμφωνία με το ESPN, το GLORY ανακοίνωσε ότι συμφώνησε και με το UFC Fight Pass, το  συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι του UFC που εδώ και καιρό προσθέτει και άλλα μαχητικά αθλήματα στην βιβλιοθήκη του εκτός των δικών του events.
Από το επόμενο Event του GLORY στις 26 του μήνα, το UFC Fight Pass θα προβάλει ζωντανά τα events της kickboxing διοργάνωσης εκ του ήμιση με το ESPN. Δηλαδή η βραδιά θα έχει συνολικά 10 αγώνες, οι 5 θα είναι στο fight pass και οι άλλοι 5 στο ESPN. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο event, η πολύ δυνατή μάχη του Joe Schilling με τον  Mike Lemaire θα είναι στο πακέτο του Fight Pass.

Φυσικά, το συνδρομητικό του UFC θα έχει όλα τα προηγούμενα events του GLORY διαθέσιμα και ισως ακόμη πιο σημαντικά, θα έχει και ΟΛΑ τα παλιότερα και σπουδαιότερα events του K-1 και του It’s Showtime! Οι άνθρωποι του Fight Pass είπαν ότι σχεδόν άμεσα θα ανέβουν πάνω από 2000 ώρες kickboxing!

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και ανάλογη συμφωνία με το BJJ τουρνουά Eddie Bravo invitational που και θα μεταδίδει live και θα έχει όλα τα προηγούμενα events στην βιβλιοθήκη του.

Θυμίζουμε ότι το Fight pass έχει ήδη τα Invicta, Pancrase, Cage Rage, Extreme Challenge MMA, HOOKnSHOOT, KOTC, TKO, UCMMA και XFO με τα δύο πρώτα να εμταδίδουν και live.