27/04/2024

Το No Limits στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου (Φωτορεπορτάζ)

Αν και έχω επισκεφτεί πολλές φορές την Ρόδο, πρέπει να πω πως το διήμερο της αποστολής στο σμαραγδένιο νησί για το «No Limits 21» ήταν ξεχωριστό. Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το πανέμορφο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» όπου, σε αντίθεση με κάποιες κακές γλώσσες, ταίριαξε περίφημα με την μαχητικότητά και τον πολιτισμό των μαχητών όμως η σύνδεση της διοργάνωσης με την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου δεν σταμάτησε εκεί, αφού όλη την προηγούμενη μέρα, όλη η αποστολή με την Γωγώ Μπιτάκου να ηγείται, ακολούθησε τα γυρίσματα των διαφημιστικών και προωθητικών βίντεο των μαχητών με…μεσαιωνικό υπόβαθρο.

no images were found

Από τον Νέστορα Μπατζέλα ως τις Αμαζόνες Αθανασοπούλου και Μαστρογιάννη, οι μαχητές παρέλασαν στους δρόμους της καστροπολιτείας, της μοναδικής του είδους της στον κόσμο, που παρά τα τουριστικά μαγαζιά, συνεχίζει να δείχνει την ιστορικότητα της με τα πανέμορφα κτίσματα που διατηρούνται και συνεχίζουν να λειτουργούν από τον καιρό των Ιπποτών του τάγματος των Ιωαννιτών.

no images were found

Μετά τα γυρίσματα μεταβήκαμε στο θέατρο όπου οι συντελεστές του event έκαναν τις τελευταίες ρυθμίσεις και πρόβες με την συνοδεία… Ιπποτών και Αμαζόνων και την κ. Μπιτάκου να συντονίζει τα πάντα! Ταυτόχρονα κάποια… «μοντέλα» έβγαζαν φωτογραφίες στις κερκίδες.

Στο τέλος, ο Νέστορας Μπατζέλας, αποφάσισε να δοκιμάσει και τις οχυρώσεις του κάστρου… με επιτυχία!

no images were found

Μείνετε συντονισμένοι στο fightsports.gr ακολουθεί αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την μέρα των αγώνων!!!

Χρήστος Μπάρδας