03/05/2024

Το FIGHT CLUB GALATSI σε δράση…το διήμερο 18 & 19 Ιανουαρίου

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου της σχολής Fight Club Galatsi για την συμμετοχή των αθλητών της σε Kimbo και Apocalypse V.

Οι πρώτες σπουδαίες διοργανώσεις για το 2014 πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 18 και 19 Ιανουαρίου 2014 με το Fight Club Galatsi να έχει 7 συμμετέχοντες συνολικά σε Kimbo II και Apocalypse 5.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι διεξήχθη το “δεύτερο επεισόδιο” του Kimbo με τους αθλητές του Γιάννη Θεοφάνους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε ένα κατάμεστο στάδιο και μέσα σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα για το Fight Club Galatsi, ο Γιάννης Φεζουλάι αντιμετώπισε στα 83 κιλά έναν πολύ δυνατό αθλητή τον Στέφανο Κωνσταντελόπουλο (HELLAS TOP TEAM).

Η διοργάνωση του Kimbo δείχνει να “πηγαίνει” στον Φεζουλάι αφού μετά την επικράτηση του στο Kimbo I επικράτησε και στο Kimbo II. Σε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση όπου το πάθος και των δύο αθλητών ξεχείλιζε και έπειτα από extra γύρο, μπόρεσε να πανηγυρίσει μία πολύ σπουδαία νίκη που δικαιωματικά την άξιζε αφού ο αντίπαλος του δεν άντεξε την πίεση εγκαταλείποντας μετά από σερί χτυπημάτων από τον Φεζουλάι.

Η άλλη αναμέτρηση με συμμετοχή της Theofanous Elite Team ήταν αυτή του Γιάννη Μιχαλόπουλου, σε αγώνα superfight για τα 70 κιλα , απέναντι στον πολύ καλό Αλέξανδρο Φιλιππίδη (BG Academy Παπαδόπουλος/Χαλκίδης). Εντυπωσιακός ο Μιχαλόπουλος από τον πρώτο γύρο πήρε ξεκάθαρα το προβάδισμα, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και κέρδισε απολύτως δίκαια το “έπαθλο” της συμμετοχής στο γκραν πρι του Superkombat που θα γίνει στην Ρουμανία τον Μάρτιο.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες των αγώνων: http://www.flickr.com/photos/fightclubgalatsi/sets/72157639082179924/

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο ολυμπιακό γυμναστήριο πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» 5 αθλητές του Fight Club Galatsi συμμετείχαν σε αγώνες Κ1  στην δεύτερη διοργάνωση του διημέρου, το Apocalypse 5.

Η νίκη της βραδιάς ήρθε από τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή των 67 κιλών Χάρη Γαστεράτο όπου σε αγώνα ρεβάνς του τελικού του πανελληνίου πρωταθλήματος, αντιμετώπισε τον συνδιεκδικητή  του τίτλου Γιώργο Μουστάκη (DRINAS TEAM) και έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα πήρε την νίκη έπειτα από απόφαση των κριτών. Η άλλη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Θεοφάνους ήρθε από τον Στράτο Άνθιμο στα 80 κιλά ο οποίος επικράτησε στα σημεία του Θανάση Λάκκα (Κολοσσός Gym). Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Κοτσομίτης Χρήστος και Κεφαλλινός Ιγνάτιος παρά τις ήττες τους από τους Δημήτρη Χιώτη (Nas Camp) και Γιώργο Λαδιά (LADIAS TEAM) στα 80 και 70 κιλά αντίστοιχα. Τέλος , κατώτερος των προσδοκιών εμφανίστηκε ο Σωκράτης Κερπάτσι όπου ηττήθηκε από τον Διονύση Γκίκα σε ένα από τα πιο σπουδαία ζευγάρια της βραδιάς στην κατηγορία των 68 κιλών.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες των αγώνων: http://www.flickr.com/photos/fightclubgalatsi/sets/72157639082427373/

Το 2014 μπήκε πολύ δυνατά και οι αθλητές του Fight Club Galatsi μαζί με τον Γιάννη Θεοφάνους και το προπονητικό του επιτελείο , προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και για τις επόμενες διοργανώσεις  , όπου θα κληθούν να έχουν πάλι τις νίκες σαν μοναδικό στόχο.

photo studio karteris