30/04/2024

Το Fight Club Γαλατσίου δίνει το πιο δυνατό «παρών» στο παγκόσμιο ραντεβού του Kickboxing!

Το Κ-1, το πιο σημαντικό και παγκόσμιο αθλητικό γεγονός του Kickboxing, που διοργανώνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιαπωνία, φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Όπως, δίκαια, χαρακτηρίζεται από τους ειδήμονες του αθλήματος, η «Ολυμπιάδα» του Kickboxing, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων αθλητών του κόσμου, όπως ο Andy Souwer, o Yasuhiro Kido, o Andy Ristie και βέβαια ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Έλληνας 13 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που διεκδικεί το κορυφαίο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Κελέκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου και ο Νίκος Γκίκας με τον Στάθη Μπένοφ.

Νίκος Κελέκης και Νίκος Γκίκας είναι έτοιμοι με το ταλέντο και την εμπειρία τους να αναγκάσουν τους προβολείς του ΟΑΚΑ να στραφούν πάνω τους, αφήνοντας για λίγο τις ιερές φυσιογνωμίες του αθλήματος.

Η παρουσία των αθλητών του Fight Club Γαλατσίου στο πιο σημαντικό ρινγκ του κόσμου, αποτελεί μια από τις πιο πολύτιμες ανταμοιβές αλλά και μοναδική δικαίωση για τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους και την Theofanous Elite Team, για την ακούραστη και ακατάπαυστη προσπάθεια που καταβάλουν εδώ και χρόνια για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Σε αυτό το event, το οποίο θα συγκεντρώσει χιλιάδες Έλληνες και ξένους, οπαδούς και μη του Kickboxing, οι συμμετοχές του Νίκου Κελέκη και του Νίκου Γκίκα, αποτελούν ορόσημα για αθλητέςσύλλογο αλλά και την χώρα. Θα χαρούμε να σας δούμε δίπλα μας και όλοι μαζί να στηρίξουμε τους πρωταθλητές μας στο πιο σπουδαίο μαχητικό τους ταξίδι με προορισμό την κορυφή του κόσμου τουKick boxing.

 

Εισιτήρια για τους αγώνες K-1 μπορείτε να προμηθευτείτε από το Fight Club Γαλατσίου

Λεωφόρος Βεϊκου 121 – 123, Γαλάτσι, 111 47, Αθήνα

Τηλ./Φαξ: 2102915489

Email: info@fightclubgalatsi.gr

Υπεύθυνος: Γιάννης Θεοφάνους