06/05/2024

Το φαινόμενο της πεταλούδας…

Ο Θανάσης Καρούσος καλπάζει τον τελευταίο καιρό από νίκη σε νίκη και κάποια πράγματα στην ζωή μόνο τυχαία δεν είναι… Ο «Butterfly» είναι από τους πιο «εργατικούς» αθλητές στην Ελλάδα κι αυτή η δουλειά του, φάνηκε και χθες μέσα στο ρινγκ απέναντι στον Ιταλό Αlberti. Φυσικό επόμενο ήταν λοιπόν το Fightsports. gr να του θέσει την καίρια ερώτηση… Υστερούμε τελικά σε κάτι τελικά από τους Ολλανδούς;

«Χτες αποδείξαμε ότι έχουμε ψυχή ταλέντο και υλικό να πρωταγωνιστούμε σε διεθνή ρινγκ, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν και περιμένουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν σαν χώρα, για να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα», μας είπε ο Καρούσος που συνέχισε δείχνοντας πως ο δρόμος των επιτυχιών επιτυγχάνεται με μοναδικό τρόπο.

«Ασταμάτητη και συγκεντρωμένη προπόνηση μαζί με το δάσκαλο μου! Λόγω αυτού και της σωστής τακτικής μέσα στο παιχνίδι, από τον προπονητή μου Κωνσταντίνο Αθανασοπουλο, έχουμε καταφέρει το σερί καλών αγώνων με νίκες», τόνισε ο «Βutterfly», που καταλήγοντας μας μίλησε για τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να συνδυάσει προπονητική και ενεργό δράση.

«Ο στόχος μου σαν προπονητής είναι να βρω και να προετοιμάσω σωστά τα μελλοντικά ταλέντα – αθλητές της ομάδας των Fighters χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τις εικόνες που αποκτώ μέσα από τους δικούς μου αγώνες! Aκόμα η πλήρης αφοσίωση μου στην προπονητική μπορεί να περιμένει, αφού μπορώ και συνδυάζω και τα δυο με όρεξη και γεμάτος ενέργεια».

Kiμωνας Οζζ.