19/05/2024

Το παράπονο της Μπιτάκου

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Γωγώ Μπιτάκου στο Skaouter. gr και την Πηνελόπη Ντρες δεν… μάσησε τα λόγια, λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που οι διοργανωτές εκτός Ελλάδος, δεν καλούν Έλληνες αθλητές.

«Έχουμε προσκαλέσει του κορυφαίος αθλητές απ’ όλο τον κόσμο κι από τα καλύτερα γυμναστήρια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο και οι διοργανωτές στο εξωτερικό για τους Έλληνες αθλητές. Έχουμε τόσα ταλέντα… Αφού λοιπόν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του No Limits.

«Τα επόμενα δύο χρόνια θα διεξαχθεί εκτός Ελλάδος. Επόμενος σταθμός θα είναι η Αμερική. Εγώ θα πάω στο τέλος του μήνα να εγκατασταθώ στην Νέα Υόρκη και τον Μαϊο θα κάνουμε την διοργάνωση, μπροστά στα μάτια των γνήσιων Ελλήνων, των ομογενών».

Τέλος οι Μπιτάκου δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε κάποιους απ’ τους ήρωες του No Limits.

«Ο Τάσος ο Μπερδέρσης έχει βασανιστεί πολύ από τα παιδικά του χρόνια. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο που αν είχε γεννηθεί αλλού θα μεσουρανούσε τώρα. Ο Νέστωρας Μπατζέλας που είναι η μεγάλη μας ανακάλυψη είναι ένας σπουδαίος αθλητής, ψύχραιμος, έχει σιγουριά. Παρά το ότι δεν έχει μεγάλη εμπειρία σε αγώνες ΜΜΑ, μέχρι τώρα παραμένει αήττητος. Θέλω να δω ξανά και στον Σταμάτη στο ρινγκ. Δεν έχει κρεμάσει επισήμως τα γάντια του, έχει να δώσει πολλά. Πιστεύω όμως πως ο Χιώτης μπορεί να καλύψει κάποιο μέρος απ’ το κενό που θα αφήσει. Παιδιά όπως ο Σύρος, ο Γκερέκος και Μπένοφ θα είναι σίγουρα μέσα στα επόμενα τουρνουά.