05/05/2024

Το μήνυμα του Χιώτη για την επιστροφή του στις μάχες!

Ο Δημήτρης Χιώτης σόκαρε τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων όταν έγινε γνωστό ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα είχε σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του. 


Τέλος καλό όλα καλά για τον Δημήτρη Χιώτη ο οποίος έδωσε τη σημαντικότερη μάχη με την τύχη και βγήκε νικητής.

Ο έμπειρος kickboxer, κι ένας από τους πιο αγαπητούς των Ελλήνων φαν είχε σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η ζωή του μαχητή δεν κινδύνεψε, ωστόσο τα τραύματα που αποκόμισε ήταν σοκαριστικά!

To Fightsports.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Χιώτη, έπειτα από απαίτηση των φαν που ζητούσαν εδώ και καιρό να μαθαίνουν νέα του και φυσικά πότε αναμένεται να γίνει η επιστροφή του στα ρινγκ και τους αγώνες.

«Αναρρώνω σιγά σιγά» ήταν η πρώτη ατάκα του Χιώτη και συνέχισε: «Πιστεύω το Χειμώνα θα είμαι σε κατάσταση για να μπω ξανά στο ρινγκ…»

Το γιατί θα χρειαστεί να περάσουν έξι μήνες μέχρι να είναι έτοιμος να παίξει, ο Χιώτης το εξήγησε ως εξής: «Μπορεί να χρειαστεί να κάνω χειρουργείο στη μύτη. Θα δείξει… Ακολουθώ τις συμβουλές των γιατρών μου που λόγω των σπασιμάτων και της διάσεισης με κρατούν μακριά από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Είναι απαραίτητο αυτό το εξάμηνο.»

Ο «Panthro» δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα στους φαν του: «Ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει και για τα μηνύματα στήριξης που δέχτηκα. Το βασικό είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!«