29/04/2024

Την 1η Ιουνίου το KIMBO championship

Την πρώτη του Ιούνη θα πραγματοποιηθεί το KIMBO Championship, η νέα προσπάθεια του Χρήστου Παπαναγιώτου για την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και η προώθησή τους στη συνέχεια σε μεγαλύτερες διοργανώσεις.  Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης για το Championship:

«Το Κιmbo και ο ιδρυτής του  Χρήστος Παπαναγιώτου 1η φορά στην Ελλάδα στα τέλη του 2012 διοργάνωσαν τα επίσημα tryouts του k1 και του superkombat, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε Έλληνες μαχητές να ξεχωρίσουν και να δείξουν το ταλέντο τους μπροστά σε παράγοντες του παγκόσμιου kick box….

Έτσι και τώρα με το Kimbo championship θα παραβρεθούν σπουδαίοι managers αλλά και promoters και θα διαλέξουν ταλέντα..
Κimbo championship για όλες τις κατηγορίες κιλών και για όλες τις ηλικίες στα στυλ του Κ1 Muay thai και Mma ( αυτά είναι τα στυλ που κλείνουμε αγώνες και στο εξωτερικό).
Το championship χωρίζεται σε 2 μέρη..
Το 1ο είναι τα tryouts δηλαδή αγώνες σε μορφή διασυλλογικών και
Το 2ο είναι το championship όπου απευθύνεται σε αθλητές που πραγματικά θέλουν να ξεχωρίσουν και να γίνουν επαγγελματίες. Εδώ θα βγεί ένας πρωταθλητής σε κάθε κατηγορία κιλών και οι πρωταθλητές αυτοί κερδίζουν τη συμμετοχή τους σε 2 διοργανώσεις το Versus και το Kimbo…..
Τώρα πλέον έχοντας δώσει 25 παιχνίδια σε Έλληνες στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του εξωτερικού όπως K1, Superkombat, FFC, Enfusion κλπ αναζητάμε νέα ταλέντα. ..
Έρχονται και άλλες εκπλήξεις! !!»