19/05/2024

Τα επίσημα posters του «The Battle 4»

Εικοσιπέντε μέρες πριν το THE BATTLE 4 παρουσιάστηκαν τα επίσημα posters του fightshow.

Εκτός από την επίσημη αφίσα του event με τους  15 από τους 40 πρωταγωνιστές, ξεχωριστά posters έγιναν για την επάνοδο στο ρινγκ των Παύλου diamond Καπώνη, Αντώνη wragler Τζώρου, Θανάση Κίλλα και Φίλλιπου Χρυσάκη .
Ο σπουδαίος «δάσκαλος» του κικμποξινγκ Φ. Χρυσάκης   θα κρεμάσει τα γάντια του μετά από αυτόν τον αγώνα.
Η  μεγάλη αναμέτρηση για τη ζώνη του THE BATTLE στα lightheavyweights, γνωστή και ως «η μάχη των Αλέξανδρων» δε θα μπορούσε να μην έχει το δικό της poster στο οποίο πρωταγωνιστούν ο νυν κάτοχος της ζώνης professor Χατζηχρόνογλου και ο διεκδικητής badboy Νικολαίδης.
Το ελληνικό κοινό περιμένει με ανυπομονησία και την αναμέτρηση στην επαγγελματική πυγμαχία των δύο καλύτερων Ελληνίδων στην κατηγορία των -60 κιλών.
Τζένη golden girl Τασίδου και Χριστίνα black mamba Λιναρδάτου θα έχουν την  ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν μέσα σε 4 γύρους το ποια είναι η κορυφαία Ελληνίδα.
Το THE BATTLE πιστό στα ολλανδικά πρότυπα του promotion επενδύει στην προβολή των αθλητών  με στόχο την εθνική και διεθνή αναγνώριση τους.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι :
ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟΥ THE BATTLE.
To ΤΗΕ ΒΑΤΤLE 4 θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμποξινγκ και με τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας.

no images were found