27/04/2024

Τα έδωσε όλα στην Σερβία ο Παπανικολάου

Μία δυνατή μάχη όπως αναμενόταν έδωσε ο Νίκος Παπανικολάου που πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι με τον  Sokol Arsic.


Ο Έλληνας kickboxer διεκδίκησε την ζώνη WKU σε μία καυτή έδρα όμως τελικά ήρθε η ήττα στα σημεία. Η εμφάνιση όμως του αθλητή ήταν καλή, μπροστά σε 5.000 Σέρβους που ήρθαν να δουν τον Arsic που θεωρείται λαϊκός ήρωας στην περιοχή.

Μάλιστα ο αθλητής του Νομικού Κούλλια καθυστέρησε να βγει από τα αποδυτήρια καθώς ο κόσμος έβγαζε φωτογραφίες με την Ελληνική αποστολή. Ο αγώνας ήταν δυνατός και αντάμειψε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί ενώ ο Παπανικολάου κέρδισε μία ακόμα δυνατή εμπειρία. Ο Παπανικολάου δήλωσε τα εξής μετά τον αγώνα:

»Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και το παιχνίδι πήγε πολύ κοντά στα σημεία σε έναν αμφίρροπο και πολύ θεαματικό αγώνα που ξεσήκωσε το κοινό. Παίξαμε με μυαλό κυνηγώντας το νοκ αουτ ξέροντας ότι παίζουμε εκτός έδρας…

Ο κόσμος μας αποθέωσε γιατί δώσαμε θέαμα και δείξαμε τι θα πει Ελληνική ψυχή μπροστά σε περίπου 5000 θεατές. Έτσι είναι το παιχνίδι μερικές φορές κερδίζεις και μερικές φορές μαθαίνεις λένε. Και μην ξεχνάτε χαμένος είναι αυτός που εγκαταλείπει εγώ όμως δεν είμαι από αυτούς γιαυτό ετοιμαστείτε γιατί ο χειμώνας θα είναι μακρύς και έχετε να δείτε ακόμα παρά πολλά από εμένα που δεν θα το πιστεύεται.

Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς που με στηρίξατε με τα μηνύματα σας γιατί πραγματικά σε τέτοια παιχνίδια εκτός χώρας ,αυτό είναι που σου δίνει δύναμη και πείσμα να συνεχίσεις.

Επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της WKU Ελλάδας Στέλιο Πολίτη που εμπιστεύτηκε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι πάνω μου ελπίζω να τον έβγαλα ασπροπρόσωπο να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μια φορά τον χορηγό μου Ηλία Χατζημιχαήλ καθώς και την ομάδα μου από την Κω τον Nομικό Κούλλια αλλά και όλα τα παιδιά από το Kos Fight Club που ιδρώσαμε μαζί και με άντεξαν για άλλη μια προετοιμασία και για το τέλος άφησα τον καλύτερο τον Γιώργο Μουστάκη για όλη την βοήθεια στην προετοιμασία μου. Τα φιλιά μου σε όλους συνεχίζουμε δυναμικά».