29/04/2024

Συνεργασία No Limits με όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η promoter του No Limits Γεωργία Μπιτάκου αφού από το 24ο event αυτής της Κυριακής και μετά τα μέλη της ομάδας του No Limits θα έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη από τον όμιλο ενώ όλοι οι αθλητές που θα αγωνίζονται στα event θα έχουν δωρεάν εξέταση και περίθαλψη για πιθανούς τραυματισμούς εν ώρα δράσης. Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Και επειδή ο επαγγελματικός αθλητισμός ξεκινάει από την ασφάλεια και ιατρική περίθαλψη των πρωταθλητών, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι συνοδοιπόρος πολύτιμος πλέον στο όραμα του No Limits, είναι ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών! Σύμφωνα με την μοναδική για τα Ελληνικά και αθλητικά δεδομένα συμφωνία, η επαγγελματική ομάδα του No Limits(η σύνθεση της ομάδας ανακοινώνεται αρχές Σεπτέμβρη) θα μπορεί να κάνει δωρεάν εξετάσεις αιματολογικές, εγκεφαλογραφήματα, καρδιογραφήματα, ιολογικές, αξονικές, μαγνητικές και να έχει – εάν χρειαστεί – περίθαλψη, αποκατάσταση, νοσηλεία. Αποκατάσταση θα μπορεί να έχει επιπλέον όποιος τύχει να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του show ανεξάρτητα εάν ανήκει στην επαγγελματική ομάδα!
Να σημειωθεί ότι τέτοιου τύπου συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί ούτε για αθλητές Α’ Εθνικής, την περίθαλψη των οποίων καλύπτει ασφαλιστική εταιρεία. Η χορηγία στους αθλητές του No Limits στο μεγαλύτερο Ιατρικό Όμιλο της χώρας και η παρουσία ασθενοφόρου του Ομίλου σταθερά στις διοργανώσεις μας τοποθετεί σε άλλο επίπεδο πλέον τον επαγγελματικό δυναμικό αθλητισμό που μέσα από την πρώτη επαγγελματική διοργάνωση ξεκίνησε στη χώρα μας το No Limits.
O No Limits Champion Δημήτρης Χιώτης εγκαινίασε τη συνεργασία μας, πραγματοποιώντας μαγνητική στο χέρι που έδειξε ευτυχώς φλεγμονή και οι θεράποντες συνέστησαν ξεκούραση και αποχή από προπονήσεις.
Ευχαριστώ ολόψυχα τη διοίκηση του Ιατρικού και τον πρωταθλητή χειροπάλης Χρήστο Γκιόκα που συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη της συμφωνίας!»
Αυτή είναι πολύ σημαντική κίνηση, απαραίτητη στα ελληνικά μαχητικά αθλήματα που τείνουν να λειτουργούν στην Ελλάδα σήμερα ως υγειονομικές βόμβες, όπως θα ακούσετε και στο τρίτο μέρος του fightcast με τον Γ. Μαυρίδη που θα «ανέβει» αργότερα σήμερα. Μακάρι σύντομα να φτάσουμε στο σημείο να εξετάζονται όλοι οι μαχητές ανα τακτά χρονικά διαστήματα και για μεταδοτικά νοσήματα και για παθολογικά προβλήματα για να επικρατεί 100% ασφάλεια μέσα στο ρίνγκ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουν, είτε οι διοργανώσεις, είτε τα ίδια τα γυμναστήρια, είτε οι ομοσπονδίες που δίνουν την «αιγίδα» τοιυς. Όπως και να έχει το No Limits έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα μπρος.