28/04/2024

Στο Sinlapa Muay Thai της Ταϊλάνδης η προετοιμασία της Ευμορφιάδη

Ένα μήνα προετοιμασίας στην Ταϊλάνδη έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη που για δεύτερη σεζόν επέλεξε το Sinlapa Muay Thai. 


Η δυναμική kickboxer που επιλέγει τον συγκεκριμένο προορισμό μετά από ενδελεχή έλεγχο για την καλύτερη προετοιμασία της. Η Ευμορφιάδη αναφέρει σχετικά:

«Έψαξα και επισκέφτηκα όλες τις μεγάλες σχολές στο Phuket. Είχα και πρόταση από μια πολύ γνωστή σχολή πέρσι για χορηγία αλλά δεν είναι το άθλημα μου το Muay Thai και δεν θα μπορούσα εύκολα να κάτσω σε κάποια άλλη χώρα για ένα χρόνο.

Αποφάσισα να πάω και δεύτερη χρόνια Ταϊλάνδη και σε αυτή την συγκεκριμένη σχολή που με φιλοξένησαν και δούλεψαν πολύ μαζί μου για να τελειοποιήσω την τεχνική μου στα πόδια μου.

Πιστεύω πως το κατάφερα. Ίσως να ήταν η τελευταία χρόνια που πηγαίνω σε αυτόν τον προορισμό. Μέσα στον χρόνο θα ταξιδέψω Ολλανδία, στην ψυχή του kick boxing, γιατί θέλω δυνατά σπαρινγκ και μεγάλη εμπειρία.

Ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μέτρια η καλό φτιαγμένα παιχνίδια. Θέλω να βλέπουν από έμενα σωστά ματσαρίσματα. Η νέα σεζόν μου φέρνει δυνατούς αγώνες», καταλήγει.

Η Ευμορφιάδη πιθανότατα να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISKA που γίνεται στην Ιταλία τον Νοέμβριο ενώ αναζητά δυνατά σπάρινγκ. Το 2017 κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία και ευελπιστεί να βρει εκεί ανταγωνιστικές αθλήτριες.

Από τις 2 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στην βάση της το Legacy Fight Club, ενώ ετοιμάζει και την νέα της σχολή σε συνεργασία με τον Παύλο Τσαγκράκο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#epicfightclubefmorfiadhteam #preparationthailand2019 #sinlapamuaythai #kickboxingtraining #dangerouslegs @opaco_international @giannis.maurokordatos @sinlapamuaythai

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αθηνά Ευμορφιάδη (@athina_efmorfiadh) στις