22/05/2024

Στο «EFS» ο Τζίνο Μοφτάρι θέλει να δώσει θέαμα!

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το EFS και η ένταση των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο χτυπάει… κόκκινα.


Ένας εξ αυτών ο Τζίνο Μοφτάρι μιλάει σήμερα στο fightsports.gr για τον αγώνα στο event που θα κάνει comeback ο Σταμάτης Μπιτάκος σε αγώνα με παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δέσιμο στα χέρια.

Ο μαχητικός Μοφτάρι που προπονείται στο πλευρό του Φώτη Μπουλά και θα χτυπηθεί με τον εξίσου δυνατό και εντυπωσιακό μαχητή Μάριο Τσέλα.

Μιλώντας στο fightsports.gr o Μοφτάρι ξεκαθαρίζει πως πέρα από στρατηγικές και αγωνιστικό πλάνο θα κοιτάξει να απολαύσει τον αγώνα παίζοντας ωραίο… ξύλο με τον αντίπαλό του για να το χαρεί και ο κόσμος που θα έρθει στις 8 Οκτωβρίου στην «STS Arena» στο Περιστέρι.

Τι λέει λοιπόν ο fighter του «Boulas Camp» για την προετοιμασία και τον αντίπαλό του: «Η προετοιμασία μου πήγε καλά. Κάθε camp προετοιμασίας έχει και τραυματισμούς στο πρόγραμμα, αλλά νιώθω πανέτοιμος και πιο… πεινασμένος από ποτέ.Ισχύει ότι ο αντίπαλός μου είναι σκληρός όμως όλοι στο χώρο αυτό για να καταλήξουν να παίζουν σ’αυτό το επίπεδο είναι σκληροί, δεν κάνει αυτό τη διαφορά!»

Σε σχετική ερώτηση γιατί το κοινό του EFS να επικεντρωθεί σε αυτόν και τη μάχη του είπε: «Εκτός από μένα και τον Τσέλα υπάρχουν κι άλλα δυνατά ζευγάρια για τον κόσμο που θα έρθει να μας δει όλους τους αθλητές. Από θέαμα θα τα πάμε σούπερ. Όσον αφορά προσωπικά εμένα δεν νομίζω να έχω απογοητεύσει με τις προσπάθειές μου όπου κι αν έχω παίξει. Είμαι καλά και θα προσπαθήσω να παίξω δυνατά και όμορφα!»

Όσον αφορά την τακτική του αγώνα ρωτήσαμε τον Τζίνο εάν έχει δουλέψει νέα πράγματα στο παιχνίδι του: «Είμαι ένας μαχητής που δεν σταματάει να μαθαίνει.Ποιος άλλωστε θεωρεί ότι τα ξέρει όλα; Αναπτύσσω την τεχνική μου και μέρα με τη μέρα μορφώνομαι και παίζω διαφορετικά σε κάθε μου παιχνίδι.Δουλεύω αυτά που διδάσκομαι και γίνομαι τελείως διαφορετικός παίκτης και γίνομαι ανώτερος αγώνα με αγώνα. Στη συνέντευξη Τύπου είπα και επιμένω πως ο αγώνας θα τελειώσει με KO και είμαι έτοιμος να δεχτώ και να δώσω πολύ ξύλο.»

Photo: TAFFPICTURES