02/05/2024

Στο Περιστέρι το event της EOMA

Δελτίο Τύπου ΕΟΜΑ

Τους  πρώτους διασυλλογικούς αγώνες για τη Νότιο Ελλάδα και τους δεύτερους κατά σειρά για το έτος 2014 οργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων στο Περιστέρι Αττικής, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Η Ζύγιση θα γίνει από τις 09:00 έως τις 10:30 ενώ στις 11:30 θα γίνει η έναρξη των αγώνων.
Η δήλωση συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Οι αθλητές δεν θα πληρώσουν για τη συμμετοχή τους στους διασυλλογικούς αγώνες.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα τα οποία θα δοθούν σε άπορους και ιδρύματα και καλούνται όλοι όσοι μπορούν να συνεισφέρουν. Από ένα πακέτο ρύζι, μακαρόνια, γάζες, οτιδήποτε από τον κάθε ένα αρκεί για να συγκεντρωθεί ένας ικανός αριθμός προϊόντων τα οποία θα βοηθήσουν πολλές οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

 Η πρωτοβουλία αυτή η οποία δεν είναι άγνωστη για τα μέλη της Ομοσπονδίας θα επαναλαμβάνεται σταθερά σε κάθε διοργάνωση.
Σκοπός της δράσης αυτής είναι η έστω και περιστασιακά, ανακούφιση ανθρώπων με μεγάλη ανάγκη αλλά και η προώθηση της ιδέας της αλληλεγγύης και προσφοράς.

Σε συνέχεια των διασυλλογικών αγώνων με ώρα έναρξης  20:00 θα πραγματοποιηθεί και η διοργάνωση ‘’ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ Β’’’ με αγώνες Κατάταξης στους οποίους θα συμπεριλαμβάνεται και ένας τίτλος Ελλάδος στα 80 κιλά ανάμεσα στον Αλέξανδρο Γιαννόπουλο πρώτο κατά σειρά στην Λίστα Κατάταξης της Ε.Ο.Μ.Α. και τον Εμμανουήλ Κλωνάρη τρίτο κατά σειρά στη Λίστα Κατάταξης.