19/05/2024

Στην Γερμανία ο Ποτουρίδης μέσω του Πολίτη

Τον Τάσο Ποτουρίδη στέλνει στην Γερμανία για αγώνα ο Στέλιος Πολίτης. Ο αθλητής ανήκει στην ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς Kickboxing που κλείσαμε με όρους Full Contact , ανακοινώνουμε σήμερα . Στις 25 Μαΐου στη Στουτγκάρδη μια από τις σημαντικότερες μορφές της Γερμανικής επαγγελματικής πυγμαχίας στα βαριά κιλά ο Erkan Teper, Τουρκικής καταγωγής και κάτοχος ζώνης WBC με πυγμαχικό ρεκόρ 19ko 3l no 53 στον κόσμο , θα βρεθεί απέναντι σε έναν αθλητή του Giannis Ioannidis τον Τασος Ποτουρίδης που έχουμε ξεχωρίζει ως τη νέα μας ελπίδα στα βαριά κιλά σε ηλικία μόλις 18 ετών .

Επειδή φτιάχνουμε ήρωες ο Τάσος είναι ένα παιδί δίπλα στον προπονητή του πολύ πειθαρχημένο και έρχεται αήττητος από παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα της ISKA & WKU όπου έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα. Ήδη πατάει στα 110 κιλά , πολύ προπονημένος και έρχεται να αγωνιστεί , αυτό είναι και το σπουδαιότερο , σε μια μεγάλη διοργάνωση προσωπικού μου φίλου που έχει πολύ σημαντικές διασυνδέσεις και διαιτητεύει κιόλας στο GLORY ως official της ISKA όπου ως γνωστό η ομοσπονδία μας δίνει την αιγίδα .

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η φρεσκάδα και τα λακτίσματα απέναντι σε έναν πυγμάχο προχωρημένης ηλικίας όπου και εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη για την επικράτηση .

Επίσης η Ελληνική ομογένεια στη Στουτγκάρδη θα έχει την χαρά να παρακολουθήσει από κοντά έναν Πόντιο αθλητή μας που στο χέρι του είναι να γράψει ιστορία . Να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρινγκ».