29/04/2024

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ραντεβού τον Μάρτιο»

Ο promoter του THE BATTLE, Στέφανος Κωνσταντινίδης απέστειλε ανακοίνωση προς τα Μέσα, υπογραμμίζοντας τα βασικά στοιχεία της 8ης σειράς του επιτυχημένου fighting show, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι το επόμενο event θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο. Διαβάστε την τοποθέτηση του «Mr. Battle»:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είδα ένα ολυμπιακό γήπεδο να γεμίζει για το πρώτο all day fight show που έγινε στην Ελλάδα. Ήσασταν πάλι όλοι εκεί. Κάναμε πραγματικότητα το όνειρο του Μιχάλη Αρναούτη να αγωνισθεί επιτέλους μπροστά στο ελληνικό κοινό, σε ένα show διεθνών προδιαγραφών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους στενούς συνεργάτες μου που με ανέχονται τις τελευταίες ημέρες πριν από κάθε event. Η επιτυχία του THE BATTLE είναι επιτυχία όλης της ομάδας και όχι προσωπικά δική μου.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές που πλέον ΟΛΟΙ έρχονται προετοιμασμένοι στο 100% σε κάθε THE BATTLE για να δώσουν θέαμα. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που μας στήριξαν σε αυτό το πολυδάπανο εγχείρημα.

Ξέρουν πλέον ότι το THE BATTLE δεν είναι απλώς αφίσα. Αγαπητοί fans του THE BATTLE ελπίζουμε να σας αποζημιώσαμε με το θέαμα. Επιστρέφουμε δριμύτεροι τον Μάρτιο με πολλές εκπλήξεις. Μόνο οι κορυφαίοι μπαίνουν στο ring του THE BATTLE.

Καλές γιορτές

Στέφανος Α. Κωνσταντινίδης»