27/04/2024

Στέφανος Γκόγκος: Αποφασισμένος να ρίξει νοκ άουτ τον Kaadze Tamazi

O Γκόγκος θα κυνηγήσει το νοκ άουτ όπως συνηθίζει

O Στέφανος Γκόγκος είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην κάρτα του Gladiators Night στις 6 Απριλίου. Ο μαχητής του Κώστα Στεφανίδη μίλησε στο Fightsports.gr για την επικείμενη μάχη με τον Γεωργιανό Kaadze Tamazi.

«Η προετοιμασία ήταν η καλύτερη που είχα κάνει ποτέ. Κάθε μέρα ήταν και πιο δύσκολη, έκανα τέσσερις προπονήσεις την ημέρα, 6-7 ώρες και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να κοιμηθώ και περίμενα να ξανά έρθει η επόμενη μέρα για να κάνω ξανά το ίδιο.

Ειμαι 100% έτοιμος και περιμένω με ανυπομονησία να δείξω την δουλειά και τι σκληρή προπόνηση έκανα όλο αυτόν τον καιρό», αναφέρει ο ταλαντούχος αθλητής που αναφέρεται στα κίνητρα του γι’αυτή την αναμέτρηση.

«Δεν ειναι μόνο ο τίτλος WKU το κίνητρο, το κάνω για τον εαυτό μου, τον δάσκαλο μου και για όσους στηρίζουν εμένα και αυτό που κάνω,πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό οποίος αγώνας και να μου τύχει».

Τέλος ο Γκόγκος που κυνηγάει πάντα το νοκ άουτ θα επιδιώξει να το κάνει και κόντρα στον Tamazi.

«Το μήνυμα που στέλνω στο κοινό είναι ότι θα είναι μια μεγάλη βραδιά στις 6 Απριλίου με παρά πολύ θέαμα. Ευχαριστώ όσους θα έρθουν να με δουν μέσα από την καρδιά μου αλλά νομίζω δεν θα προλάβουν να με δουν πάνω από πέντε λεπτά, γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν και τα νοκ-αουτ».