29/04/2024

Στέλιος Πολίτης: Κλείνει μάχη για Τσουκαλά στην Αγγλία

Mάχη για Τσουκαλά στην Αγγλία

Άλλη μία δυνατή μάχη έκλεισε  ο Στέλιος Πολίτης για λογαριασμό  Έλληνα μαχητή.Ο ανερχόμενος Γιάννης Τσουκαλάς, που προπονείται με τον Νίκο Γκίκα θα αγωνιστεί στην Αγγλία κόντρα στον Romaine Porter. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο έμπειρος διοργανωτής:

«Στις 23 Μαρτίου στην Αγγλία θα βρεθεί ο Γιάννης Τσουκαλας, αθλητής του Νίκου Γκίκα όπου θα έρθει αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του ως τώρα για τον παγκόσμιο τίτλο της διοργάνωσης TMA Fight Series.

Αντίπαλος του ο Romaine Porter ένας έμπειρος μαχητής με τη ζώνη να μπαίνει στα 65kg σε μια αναμέτρηση 5 γύρων των τριών λεπτών με όρους K-1. Τον Γιάννη τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και τον πιστεύω ενώ είναι ένα εξαιρετικό παιδί που κοσμεί με το χαρακτήρα του το χώρο μας. Να θυμίσω ότι ο Γιάννης έχει κερδίσει το βαλκανικό τίτλο WKU σε αυτή την κατηγορία.

Να ευχηθούμε στον Έλληνα μαχητή καλή επιτυχία ο αγώνας αυτός έρχεται αμέσως μετά την Ιαπωνία και τον αγώνα της Αντωνίας που ανακοινώσαμε χθες ενώ θα πλαισιωθεί και από άλλες αναμετρήσεις που έχουμε κλείσει για Έλληνες μαχητές».