17/05/2024

Στέλιος Παπαδόπουλος: Εγώ έπαιζα πυγμαχία και ο Μιχαλόπουλος Κ-1!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Στο πρόβλημα τραυματισμού του πριν από την αναμέτρηση με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο στάθηκε ο Στέλιος Παπαδόπουλος, που τόνισε στο Fightsports. gr πως έπαιξε για να μην κρεμάσει τους διοργανωτές, ενώ είναι θετικός να αντιμετωπίσει ξανά τον «Natural».

Αρχικά ο Golden Boy αναφέρθηκε στον τραυματισμό του πριν το Best fighter.

« Ο κόσμος δεν ξέρει ότι μετά το «The Battle 7», μέχρι και το Best Fighter δεν κλώτσησα ούτε μία φορά στόχους στην προπόνηση. Δώδεκα μέρες πριν τον αγώνα, έκανα 4 ράμματα. Όλα αυτά τα κρατήσαμε για εμάς, γιατί εγώ επέμενα να παίξω, το ίδιο και ο δάσκαλος μου, αν και διαφωνούσε ο μάνατζερ μου. Δεν ήθελα να κρεμάσω την διοργάνωση, ούτε να ειπωθούν διάφορα. Αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεων μου. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήρθα στην Αθήνα για φυσιοθεραπεία και ο κύριος Κακαβάς μου τόνισε ότι πρέπει να μείνω 10 μέρες στην Αθήνα και να κάνω καθημερινά φυσικοθεραπείες και λέιζερ στα πόδια μου, αν θέλω να κλωτσήσω στο παιχνίδι.

Αλλά τότε πως θα έκανα προπόνηση με τον δάσκαλο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Επέλεξα να επιστρέψω στην Καβάλα και να μην κλωτσήσω στην προπόνηση. Αν δείτε το παιχνίδι δεν κλώτσησα ποτέ, σε αντίθεση με το πρωτοτελευταίο παιχνίδι μου με τον Σέρτσα, που ειδικά στον πρώτο γύρο μόνο κλώτσαγα. Είμαι ευχαριστημένος με την ψυχή που έπαιξα», τόνισε για τον τραυματισμό του, ενώ συνέχισε μιλώντας για τον έκδηλο εκνευρισμό του πάνω στο ρινγκ.

« Για τους παραπάνω λόγους με είδατε εκνευρισμένο. Έπαιζε Κ-1 ο Μιχαλόπουλος και εγώ μόνο πυγμαχία! Κρατάω το ένα knockdown που πέρασα και το ότι δεν με κούνησε καμία γροθιά και τίποτε άλλο. Ίσως τελικά να μην έπρεπε να παίξω τραυματίας, αλλά όταν είσαι 20 χρονών, μόνο κερδισμένος βγαίνεις και από μία ήττα. Χωρίς πόδια πήγα στον έξτρα γύρο, αυτό κρατάω», δήλωσε ο Παπαδόπουλος που θέλει κι άλλο ματς με τον Natural ενώ αποκαλύπτει τα πλάνα του για το μέλλον αποκλειστικά στο fightsports. gr.

«Θέλω ρεβάνς, αλλά αυτή την φορά θα γίνει σωστά. Να είμαστε και οι δύο καλά, να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Ένα μεγάλο μπράβο και στον Μιχαλόπουλο, που ήθελε το παιχνίδι και το πήρε! Μόνο με καλούς αθλητές θέλω να παίζω και ο Γιάννης είναι τέτοιος. Τώρα χρειάζομαι ξεκούραση και φυσιοθεραπείες. Έχουμε ήδη δύο προτάσεις για τις αρχές του 2014 και θα τις δούμε με την ομάδα μου.  Στο The Battle 9 δεν θα παίξω, γιατί έχω τραυματισμούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον δάσκαλο μου Σωκράτη Καραϊτη, τον μάνατζερ μου Στέφανο Κωνσταντινίδη, την διοργάνωση Best Fighter, τον κ. Ξανθόπουλο με το fightknight, τον κ. Θεοδωρίδη και την Olympus, τον κ. Κακαβά και την Fysiotek. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, διορθωνόμαστε και λέμε ναι σε όλες τις προτάσεις».