01/05/2024

Σε ρυθμούς Diender ο Χατζηχρόνογλου!

Συννεφάκι ήταν και πέρασε ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου στο πρόσφατο Gladaitors 7! Ο «Professor» να θυμίσουμε πως στη διοργάνωση της Χαλκίδας κοντραρίστηκε με τον αδερφό του πρωταθλητή K-1 World Max με αποτέλεσμα να πάρει… κληρονομιά τρία ράμματα στο καλάμι.

Ευτυχώς για τον Χατζηχρόνογλου ο τραυματισμός ήταν ήπιας μορφής κι έτσι ήδη ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασίας, στοχεύοντας στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο από την Ολλανδία, τον William Diender.

Οι δύο μαχητές αποτελούν το main event του επερχόμενου «THE BATTLE V» την 1η Ιουνίου. Άξιο αναφοράς είναι πως ο «Professor» θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ελλάδα, ενώ λίγο αργότερα θα βγει για την Ολλανδία και το σπουδαίο Mike’s Gym.

Οι προπονήσεις του Χατζηχρόνογλου στη σχολή των πρωταθλητών θα γίνει στο πλαίσιο του μεγάλου βραβείου που είχε θέσει η QNT όταν ο «Professor» επικράτησε του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο «THE BATTLE IV»…