05/05/2024

Σε λίγες ώρες live στο Fightsports η συνάντηση Μπιτάκου με Μάρκου για το πρώτο staredown!

Η μεγάλη στιγμή που ο Σταμάτης Μπιτάκος και ο Φλοριάν Μάρκου θα συναντηθούν έφτασε…


Στις 15:00 όλοι οι πρωταγωνιστές του «No Limits» που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουνίου θα δώσουν ραντεβού στο αμφιθέατρο του Ιατρικού Κέντρου (Πλατεία Κεφαλαρίου και Φιλαδέλφειας) για την πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει η Γεωργία Μπιτάκου για να παρουσιάσει το σόου και τους κεντρικούς πρωταγωνιστές.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όπως ήταν αναμενόμενο συγκεντρώνει η συνάντηση των μαχητών του main event που δεν είναι άλλοι εκτός από τον Σταμάτη Μπιτάκο και τον Φλοριάν Μάρκου. Οι δύο άνδρες έχουν ανταλλάξει λόγια βαριά, διαδικτυακά κυρίως και περιμένουμε σήμερα να δούμε πιο θα είναι το μεταξύ τους κλίμα. Η ατμόσφαιρα πάντως δεν ενδείκνυνται για θερμές χειραψίες και σεβαστικές αγκαλιές.

Υπενθυμίζουμε πως TNT και Showman θα παίξουν στις 10 Ιουνίου ΜΜΑ σε κλουβί!

Με πολύ ενδιαφέρον περιμένει επίσης ο κόσμος τη συνάντηση του Γιάννη Φεζουλάι με τον Πέτρο Σκαφιά οι οποίοι πριν από μερικούς μήνες ουσιαστικά με την κόντρα τους έκλεισαν μόνοι τους το ματς με τη Γεωργία Μπιτάκου, τελικά να τρέχει άμεσα τα διαδικαστικά και να τους συμπεριλαμβάνει στο co main της βραδιάς.

Το κοινό μπορεί να μπει ελεύθερα στο αμφιθέατρο του Ιατρικού Κέντρου σε διαφορετική περίπτωση συντονιστείτε με το Fightsports στις 15:00 για ζωντανή εικόνα και σχολιασμό της διαδικασίας…

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απόλυτο θηλυκό: Αrianny Celeste σε παραλία του Μεξικού φορώντας τα…απαραίτητα (ΦΩΤΟ)

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το ring girl του Versus (ΦΩΤΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK