03/05/2024

Σε διαγωνισμό δύναμης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στα 42 του!

Οι προκλήσεις στους ανθρώπους των δυναμικών και μαχητών αθλημάτων είναι αυτές που τους κρατούν σε εγρήγορση αλλά και απογειώνουν την δημοτικότητα των αθλημάτων αυτών. Aναλυτικά το δελτίο των Ultra Fighters. 


Ο προπονητής του Ultra Fighters Gym , Θα αγωνιστεί σε ένα αγώνισμα δύναμης και αντοχής στο ΜCP7 σε πλατό που θα στηθεί δίπλα ακριβώς στο οκτάγωνο του ΜΜΑ .

Οι αγώνες με τίτλο Strength Challenge Pro δένουν με απόλυτη αρμονία με το κλουβί των μαχητών μιας και η διαλειμματική προπόνηση έντασης (τύπου crossfit) αποτελούσε ανέκαθεν την προπόνηση των αθλητών στα μαχητικά αθλήματα .

O 42χρονος πλέον Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά .

«Αποδέχτηκα χωρίς ιδιαίτερο δισταγμό την πρόταση των διοργανωτών του MCP . Mε τον αγώνα μου αυτόν θέλω να δείξω ότι όχι μόνο ο αθλητισμός αλλά και ο πρωταθλητισμός δεν έχουν ηλικία και αντίπαλος μου είναι μόνο η έλλειψη χρόνου αλλά και οι υποχρεώσεις μου αλλα με σύμμαχο το πείσμα και την αγωνιστική πειθαρχεία θα τα ξεπεράσω !

Άλλωστε οι πραγματικοί μαχητές θα βρίσκονται δίπλα στο κλουβί του ΜΜΑ και το μυαλό μου θα είναι στους 2 νεοφώτιστους αθλητές μου που θα αγωνιστούν την ίδια βραδιά σε αγώνες ΜΜΑ. Εύχομαι στον Νικο παχίδη ,με τον οποίο μας συνδέει γνωριμία ετών και αλληλοεκτίμηση , καλή προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς».