17/05/2024

Σαριδάκης κατά Best Fighter!

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο δάσκαλος και promoter του Scorpion εξέδωσε ανακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση, αφήνοντας ξεκάθαρες μομφές κατά του επικείμενου Best Fighter που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα. Διαβάστε παρακάτω τα όσα σημείωσε ο Σαριδάκης μέσω της επιστολής του:

«Επειδή το «θράσος» μερικών ανθρώπων θέτει σε κίνδυνο το χώρο μας! «μαχητικων Αθληματων» και επειδή ασχολούμαι απο 10 ετών μεγάλωσα σε αυτό και ειναι η ζωή μου και μεγαλώνει και ο γιος μου μέσα σε αυτό,μπήκα στη διαδικασία να ανεβάσω αυτό το κείμενο δημόσια
Και λέω.. Το να πέσει έξω μια διοργάνωση που ο διοργανωτής είναι έμπορος αθλητικών ειδών και δεν έχει καμία εντελώς σχέση με το χώρο μας με αποτέλεσμα να αφήσει απλήρωτους αθλητές, διοργανώσεις που μέσω αυτών έκανε διαφήμιση της δικιά του,εξέθεσε ανθρώπους που εργάστηκαν για την διοργάνωση του, άφησε απλήρωτα τα site μαχητικων Αθληματων.. Λες ο άνθρωπος βρήκε φως και μπήκε..κ έχασε τουλάχιστον κ ας τους πληρώσει έπειτα εορτής!! Αλλα… Το να εχει το θράσος και να λέει ότι θα κάνει στην πόλη μας διοργάνωση που εμείς εγώ και άλλες διοργανώσεις της Αθήνας έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να καταφέρουμε να δείξουμε στο κόσμο την ομορφιά του χώρου μας,και ότι τα μαχητικά αθλήματα δεν είναι χουλιγκανισμος και βία! Παρά υγιής αθλητισμός και καταφέραμε να αυξήσουμε την προσέλευση του κόσμου τόσο στα γυμναστιρια μας
Όσο και στα event μας. Αυτός δεν έχει χαρακτηρισμό η τουλάχιστον σέβομαι των κόσμο που θα το διάβαση! Καλό ειναι λοιπόν να ψάξει άλλου είδους ευκαιρία για χρηματικό κέρδος η καλύτερα να παει στο καζίνο εχει και η Θεσσαλονίκη που δεν θετή σε κίνδυνο το αθλητισμό και των κόσμο που το υπηρέτη αξία, και τους δασκάλους που ζουν την οικογένεια τους απο τις σχολές τους!!
Και ρωτώ εσείς τα site που των προβάλλεται κάνετε τους τυφλούς; Ή.. δεν ξέρετε τι έχει κάνει στους συναδέλφους σας μάλλον δεν σας νοιάζει γιατί και εσείς μάλλον περαστικοί είστε!!»