03/05/2024

Ρούλα Καζάνη: Nα ξεπεράσω τα όρια μου

Η Ρούλα Καζάνη έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδειχτεί μέσα από την μάχη της με την πιο έμπειρη Κάλλια Κουρούνη, ενόψει Kimbo. Η αθλήτρια των fighters αδημονεί για τον αγώνα με την Κουρούνη, τονίζοντας πως θα πρέπει να ξεπεράσει τα όρια της και να σταθεί αντάξια των προσδοκιών.

« Θέλω να ανέβω πάνω στο ρινγκ, να σταθώ απέναντι στην αντίπαλο μου και να παίξω ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι. Εκτός αυτού, θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου. Είναι μία πρόκληση για μένα να παίξω με μία αθλήτρια πιο έμπειρη», μας τόνισε αρχικά η Καζάνη, που συνέχισε μιλώντας για την αδιάκοπη προετοιμασία της.

« Καθημερινά κάνω εντατική προπόνηση. Τρεις φορές την εβδομάδα προπονούμαι με τον Κώστα Αθανασόπουλο, επικεφαλή των fighters, στην αγωνιστική ομάδα και δύο φορές την εβδομάδα με τον Διονύση Φιλιππόπουλο στην σχολή των Fighters στην Αργυρούπολη. Κάνω καλή προετοιμασία και θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω σ’ αυτόν τον αγώνα».

Τέλος όσον αφορά την αντίπαλο της η νεαρή αθλήτρια τόνισε: Έχω ακούσει για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Κουρούνη το παιχνίδι της, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω προηγούμενα παιχνίδια της. Δεν υπάρχει λόγος. Εγώ θα μπω και θα παίξω το παιχνίδι μου. Εκτός αυτού όμως θέλω να ξεπεράσω τα όριά μου, μόνο με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεσαι άλλωστε».

Κίμωνας Οζζ.