04/05/2024

Προστέθηκαν κι άλλες δυνατές μάχες στο GOW7!

Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια Αρχή του «Gods of War» πρόσθεσε για την έβδομη σειρά του κορυφαίου event ακόμη δύο σκληρές μάχες στη δυναμική κάρτα του Ιανουαρίου! Σύμφωνα λοιπόν και με την τελευταία ανακοίνωση τα ζευγάρια που προκύπτουν είναι στα στυλ του Κ-1 και του Muay Thai και αυτοί που αγωνίζονται είναι οι Γιάννης Καμπυλαυκάς εναντίον του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο στυλ του Κ-1, ενώ το Muay Thai παιχνίδι θα εκπροσωπήσουν οι Παναγιώτης Γεωργανάς και Αλέξανδρος Μαραγκάκης. Αναλυτικότερα όλα στην παρακάτω ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Δυο ακόμα σημαντικοί αγώνες K-1 και muay thai στο GOW 7

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου συνεχίζουμε τις ανακοινώσεις για το Gods of War 7 , με δυο αγώνες που ο καθένας έχει τη δική του σημασία . Στον πρώτο αγώνα έχουμε μια δυνατή αναμέτρηση από δυο αθλητές σε μικρή ηλικία , που είναι και το μέλλον του αθλήματος μας. Θα είναι ο μοναδικός παιδικός αγώνας της βραδιάς, με σκοπό να αναδείξουμε και αυτή την πτυχή του αθλήματος , στους γονείς και στα παιδιά που θα περευρεθούν.

Ο πρώτος αθλητής είναι ο Γιάννης Καμπύλαυκας του Νάσου Αργυρόπουλου , ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί μπροστά στους συμμαθητές του και τους δασκάλους του, μιας και είναι μαθητής στα εκπαιδευτήρια Δούκα . Ο Γιάννης πρόσφατα αγωνίστηκε με επιτυχία στο Κ-1 Open στην Ιταλία .

111

Απέναντι του ένας γνώριμος στο GOW από προηγούμενες αναμετρήσεις , ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από Sasaridis Team . Προέρχεται δηλαδή από μια σχολή με πολλούς καλούς και δυνατούς αθλητές στις μικρές ηλικίες . Είμαστε σίγουροι οτι θα απολαύσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα .

Ο επόμενος αγώνας που έχει τη δική του σημασία είναι αυτός του Παναγιώτη Γεωργανά με τον Αλέξανδρο Μαραγκάκη σε αγώνα full muay thai . Πρόκειται για δυο δυνατούς αθλητές , των Στηβ Καπώνη και Γιώργου Σενεκίδη αντίστοιχα . Ο αγώνας αυτός αποτελεί και reserve fight της δυνατής τετράδας που έχουμε ήδη ανακοινώσει για τη διεκδίκηση της επαγγελματικής ζώνης της ISKA .

Ευχόμαστε σε όλους καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία !»