21/05/2024

Προπονητικά δίδυμα που κάνουν κουμάντο στα ρινγκ!

Όπως και στα άλλα αθλήματα έτσι και στα μαχητικά, το κοουτσάρισμα είναι μία τέχνη που μπορεί να οδηγήσει τον αθλητή στον πρωταθλητισμό. Το ευκολότερο είναι να «παίξει μπάλα» κάποιος μόνος του, ωστόσο για να συνθέσεις προπονητικό δίδυμο με κάποιον, θα πρέπει να υπάρξει ένας συνδυασμός γεγονότων που θα φέρουν σωστή χημεία. Πάμε να δούμε τρία προπονητικά δίδυμα στην Ελλάδα που δουλεύουν άρτια, φέρνοντας αποτελέσματα.

Νίκος Γιδάκος- Δημήτρης Ξερικός(Golden Corner)

Είναι φίλοι από μικρή ηλικία και αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Οδηγούν τους αθλητές τους κάθε τόσο σε επιτυχίες κι αυτό διότι έχουν την απόλυτη χημεία μεταξύ τους. Νίκος Γιδάκος και Δημήτρης Ξερικός έχουν εκτοξεύσει το Golden Corner, η δουλειά τους φαίνεται σε όλα τα event που παρακολουθούμε. Στα έξτρα βέβαια είναι οι αγώνες του Rico που ο Νίκος Γιδάκος καθοδηγεί και έρχονται οι νίκες, η μία μετά την άλλη.

Μπάμπης Παπαδόπουλος- Γιώργος Χαλκίδης(BG Academy)

Αναπόσπαστο δίδυμο του BG Academy σε μία από τις μεγαλύτερες σχολές στην Ελλάδα. Μπάμπης Παπαδόπουλος και Γιώργος Χαλκίδης έχουν την τεχνογνωσία να φτιάξουν έναν αληθινό πρωταθλητή καθώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Πάντα είναι μαζί σε event και γωνίες, για να καθοδηγήσουν την ομάδα τους σε νέες νίκες.

Βλαδίμηρος Ναζαρένκο- Αναστασία Ποντίκα(Ολυμπιακός)

Τους θυμόμαστε μαζί σαν προπονητικό δίδυμο από τότε που έχει ανοίξει αυτό το σάιτ. Μαζί σε προπονήσεις και αγώνες, δουλεύουν αρμονικά και η δουλειά τους αναγνωρίστηκε μέχρι και στον Ολυμπιακό που δεν τους επέλεξε τυχαία.