03/05/2024

Ποια ζευγάρια θα ήθελα να δω…(Part 2)

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Μιμούμενος τον συνάδελφο και πάντα διαφωνούντα Μάνο Ναβροζίδη θα ήθελα να υπάρξει και για μένα χώρος να καταθέσω τις σκέψεις μου για κάποια ζευγάρια και τετράδες που θα ήθελα να δω σαν θεατής, δημοσιογράφος και λάτρης του χώρου, πάντα σεβόμενος τους promoters και χωρίς καμία διάθεση υπόδειξης αλλά απλών σκέψεων…

Οι τετράδες είναι αυτές που με εξιτάρουν πιο πολύ… Ο καλύτερος λοιπόν τα παίρνει όλα, σε τετράδα 70άρηδων, heavyweight και κάποια Superfights που είναι επιτακτικό να γίνουν.

Τετράδα με τους καλύτερους της κατηγορίας με Μελέτη Κακουμπάβα, Στάθη Μπένοφ, Στέλιο Παπαδόπουλο και Γιάννη Μιχαλόπουλο. Ο καθένας τους έχει διαφορετικά στοιχεία που όμως τους κάνουν να ξεχωρίζουν, δυνατός ο Μελέτης, τεχνικοί οι Μπένοφ, Μιχαλόπουλος, καλύτερη πυγμαχία ο Στέλιος και μία τέτοια τετράδα θα τσάκιζε κόκαλα… Μπαλαντέρ ο Νίκος Παπαδημητρίου σε περίπτωση που δεν παίξει κάποιος από τους παραπάνω.

Τετράδα και σε heavyweight με Στοφορίδη, Yuri, Molotov, Τζώρο, με μπαλαντέρ Γρηγορακάκη σε περίπτωση που δεν μπορεί κάποιος να αγωνιστεί. Από τα ονόματα και μόνο αξίζει τον κόπο κάποιος να πάει να τους δει, καθώς θα απολαύσουμε ξύλο…

Superfights στα 65 κιλά με Κώστα Μιρζαεβ και Θανάση Καρούσο ή Σταύρο Εξακουστίδη, ενώ θα τους πλαισιώνει και ένα γυναικείο ζευγάρι με την Μαρία Μαστρογιάννη να κοντράρεται με την Αθηνά Ευμορφιάδη ή την Μαρία Πανταζή, στο Kickboxing.

Πυγμαχία στις γυναίκες με Χριστίνα Λιναρδάτου και Αρετή Μαστροδούκα.

Aγώνας Muay Thai με Μαριάννα Καλλέργη και Φανή Πελούμπη, ενώ στους άνδρες ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης με τον Παύλο Καπώνη.

Στα 80 κιλά μία μάχη του Νίκου Σοκώλη με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου θα ήταν ιδανική,  ενώ πυγμαχικό ζευγάρι θα αποτελέσουν οι Δημήτρης Ξερικός και Αλέξης Σύρος, σε παιχνίδι που δεν χωράνε μπαλαντέρ.

Αυτά  τα ολίγα,  που μπορεί κάποια από αυτά να μην είναι εφικτά για διάφορους λόγους , ωστόσο οι μάχες τους θα δημιουργούσαν την καλύτερη κάρτα αγώνων που έχει γίνει ποτέ!!!