29/04/2024

Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Μία εντυπωσιακή σεζόν για τον ελπιδοφόρο μαχητή

Μία εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.


Ο νεαρός kickboxer έκανε έναν μίνι απολογισμό της πορείας του που θα συνεχιστεί και το 2019 με το camp που έχει κλείσει στην Ολλανδία. Αναλυτικά όσα ανέφερε.

«Μια χρόνια πολύ σημαντική για μένα ήταν το 2018. Το μόνο δυσάρεστο ήταν η αδικία μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO όπου ο διαιτητής μάλλον μπέρδεψε άθλημα. Είχα πολλούς αγώνες, με πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου και με πολλές εξελίξεις στο εξωτερικό.

Πρόσφατα βρέθηκα για μια βδομάδα στο Βέλγιο στην σχολή L’esquive Carolo με δάσκαλο τον Alex Polizzi και τέλη Ιανουαρίου φεύγω Ολλανδία για προπόνηση 7 ημέρες στην σχολή My Intensity Training με τον κορυφαίο Mitchell de Ligny.

Αυτή η γνωριμία έγινε χάρη στο training camp των Ultra Fighters του Δημήτρη Παπαδόπουλο. Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δασκάλους Κώστα Αθανασόπουλος και Διονύση Φιλιπποπουλο που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Champions Night 51, EBO9 και Acropolis Championship.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο Sargis Petrosyan για όλο το promotion που μου έκανε για το Adrenaline Explosion. Ήταν ότι πιο ωραίο έχω ζήσει κατακτώντας εκείνο το βράδυ την ζώνη Ι.P.T.A.

Για την ζώνη Ι.P.T.A. θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον δάσκαλο Αννης Δομετίου. Για να μπορέσω να αγωνιστώ σε όλους αυτούς τους αγώνες είχα πιστεύω τους καλύτερους sparing partners αυτή την χρονιά Παναγιωτη Ματσάγκο ,Γιωργο Γιαννακίδη, Χρήστο Μνατσακανιάν, Λάμπης Δίγκα και Παύλο Παΐσιο.

Και κράτησα για το τέλος τους ανθρώπους που με βοήθησαν είτε με συμβουλές είτε προπονητικά: Στέλιος Θεοδωρίδη, Δημήτρη Πουρουτζογλου, Γιάννη Κοστικιαδη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, τον manager μου Deni Leonidi και φυσικά τον δάσκαλο μου Τάσος Χατζηιωαννιδη. Να ευχαριστήσω και το Fightsports.gr που με στηρίζει στην πορεία μου». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Dangerous are those who are always watching everything in silence!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Tsochataridis (@tsochataridiss) στις