05/05/2024

Πέπη Δημητρούκα: Πέτυχα μεγάλη νίκη με την Γράψα!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ικανοποιημένη με την απόδοση αλλά και με την νίκη της είναι η Πέπη Δημητρούκα, καθώς όπως τόνισε στο Fightsports. gr, πέτυχε αυτή την νίκη κόντρα σε μια έμπειρη αθλήτρια σαν την Νίνα Γράψα.

« Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Κύριο Παγάνια για την υπέροχη διοργάνωση του. Τον ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία του. Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοση μου και την μεγάλη νίκη που πέτυχα, στον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα, απέναντι σε μία τόσο έμπειρη αθλήτρια, σαν την Νίνα Γράψα. Είχα δουλέψει σκληρά γι’ αυτό τον αγώνα και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά χρειάζομαι δουλειά κι αυτή είναι η βασική μου προτεραιότητα», τόνισε η αθλήτρια του Παύλου Καπώνη, μιλώντας στην συνέχεια για το θέμα που προέκυψε, όσον αφορά τους κανονισμούς.

« Ο αγώνας ήταν κλεισμένος με όρους Κ-1 Wako, με 5 δευτερόλεπτα clinch και ένα γόνατο, σε αντίθεση με το Muay Thai, όπου τα γόνατα είναι συνεχόμενα και υπάρχουν αγκώνες και πολύ περισσότερα πιασίματα. Αδιάψευστος μάρτυρας όλων αυτών, είναι φυσικά το βίντεο της αναμέτρησης μας, στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα οι κανόνες και το στυλ στο παιχνίδι μας, καθώς και οι υποδείξεις του διαιτητή, Θοδωρή Θεοδωρακάκου. Εν πάσει περιπτώσει, δουλειά μου είναι να προπονούμαι και να βελτιώνομαι πάνω στο ρινγκ και να ακούω τον δάσκαλο μου. Τα υπόλοιπα δεν είναι αρμοδιότητα μου να τα σχολιάσω εγώ. Οι αποδείξεις είναι ολοφάνερες και ο κόσμος βλέπει και κρίνει αναλόγως. Ευχαριστώ πολύ το Fighsports. gr και τον Κίμωνας Οζζ».