19/05/2024

Πάμπος Γεωργούδης: Γεμίζει γήπεδα ο Ζαμπίδης

Ο άνθρωπος που συνεργάστηκε στενά με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στην Κύπρο, για να γίνει το Iron Challenge μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr. Αρχικά αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μιχάλη Ζαμπίδη. «Αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν πολύ σημαντικό. Πρώτη φορά έγινε το Ελλάδα vs Τουρκία. Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη. Από τον τρίτο γύρο ο Μιχάλης έπαιζε περισσότερο με την ψυχή, αφού δέχτηκε αντικανονικό χτύπημα, μια και ο Varol έσκυβε συνέχεια. Όποιος δει το βίντεο θα καταλάβει την καθαρή νίκη του Μιχάλη», τόνισε ο promoter ενώ δηλώνει ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. «Ήταν γεμάτο το στάδιο, είχε 2.500 κόσμο. Είμαι ικανοποιημένος βάσει των συνθηκών, άλλωστε ο Μιχάλη γεμίζει στάδια, είναι πολύ αγαπητός».

Για μελλοντική συνεργασία με τον Μιχάλη Ζαμπίδη ο Πάμπος Γεωργούδης τόνισε. «Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Ζαμπίδη και τον σέβομαι. Είμαι ανοιχτός για μελλοντική συνεργασία».

Σε ερώτηση αν επέλεξε εκείνος τον Varol ο Κύπριος απάντησε. «Ήταν μία από τις πέντε επιλογές μας. Θέλαμε έναν παίκτη που να μην έχει ξαναπαίξει με τον Μιχάλη και να έχει κύρος».

Τέλος για τα παράπονα από πλευράς Ελλήνων για κάποια αποτελέσματα τόνισε.«Στα τουρνουά γίνονται και λάθη. Σέβομαι όλες τις πλευρές αλλά για να τοποθετηθώ θέλω να δω και βίντεο».

Τέλος ο κ.Γεωργούδης ευχαρίστησε τον Μιχάλη Ζαμπίδη που τον επέλεξε σαν συνεργάτη, όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του event και την Κυπριακή ομοσπονδία Thai.