15/05/2024

Πάει Σερβία και παίζει με θηρίο ο Βακάκης

Τον θηριώδη Opacic θα αντιμετωπίσει ο ταλαντούχος Δημήτρης Βακάκης που αγωνίζεται στα βαρέα κιλά, και στις 30 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην Σερβία μαζί με τον προπονητή του Φώτη Μπουλά για μία δύσκολη αναμέτρηση. 


Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της WKN με τον Βακάκη να προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο Βέλγιο πριν από λίγους μήνες κόντρα στον Omar Belahmar. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δημήτρης «the law» Βακάκης (Boulas Camp) και ο προπονητής του κ. Φώτης Μπουλάς πέφτουν στα βαθιά, αλλά θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλουν γερές βάσεις στο όνομα που χτίζουν για τον Έλληνα heavyweight. 

Ο δίμετρος  ειναι ο Σέρβος γίγαντας που οι γείτονες ονειρεύονται να δούνε στο Glory σύντομα, πρωταγωνιστής του Κ1 που έγινε πέρσι στο Βελιγράδι και ήρωας στη χώρα του μετά το εντυπωσιακό KO που έριξε στον πολύπειρο Ondrej Hutnik, πριν 6 μήνες στο Simply The Best της WKN στην Πράγα.

Δείτε το ΚΟ: 
https://youtu.be/VexDJ6KEPUo

Από την άλλη ο «the law», o δίμετρος Δημήτρης Βακάκης, μόλις στα 23 του, πέρσι, έριξε εξίσου εντυπωσιακό ΚΟ στον πρώτο γύρο στον σκληροτράχηλομέσα στο Βέλγιο και πήρε τη ζώνη WKN international.

Δείτε το ΚΟ:
https://youtu.be/xR-oGvoMht0

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (μάνατζερ του Βακάκη και αποκλειστικός εκπρόσωπος της WKN στην Ελλάδα) έκλεισε τον αγώνα και πιστεύει ότι με νίκη σε τέτοια παιχνίδια, ο Βακάκης χτίζει τ όνομα του στη διεθνή αγορά αργά και σταθερά. 

Η διοργάνωση CFL της Σερβίας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη στη γείτονα χώρα και οι διοργανωτές είναι οι ίδιοι που έκαναν το Κ1 της Σερβίας πριν ένα χρόνο, αλλά πλέον λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN».