27/04/2024

Ο Xu Yan αντίπαλος του Ζαμπίδη τον Δεκέμβρη στην Αθήνα;

Με αρκετό ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε την ανακοίνωση του «Iron Mike» για την αγωνιστική επιστροφή του στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα στις 20 Δεκέμβρη και φυσικά η πρώτη ερώτηση όλων μας είναι ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Αφού κάναμε στις άκρη τις ελληνικές επιλογές και παρότι η πλευρά Ζαμπίδη δεν έχει δώσει ακόμη κάποια ιδιαίτερη ένδειξη για τον αντίπαλο, το ρεπορτάζ μας  φαίνεται να επιβεβαιώνει και την πρώτη μας εκτίμηση ότι το μεγάλο φαβορί να μπει στο ελληνικό ρίνγκ κόντρα στον Mike είναι ο Κινέζος Xu Yan.

Οι δύο τους κοντραρίστηκαν στις 3 Ιανουαρίου στην Κίνα για το Hero Legends με τον Κινέζο να κερδίζει την ομόφωνη απόφαση, με αρκετά παράπονα από την Ελληνική πλευρά για αμφισβητούμενα knockdown. Από τότε ο Xu Yan έπαιξε ένα ακόμη παιχνίδι, πάλι εντός έδρας, με τον Yoshihiro Sato το οποίο έληξε ισοπαλία. Τέλος, να θυμίσουν ότι έχει αγωνιστεί ξανά εντός Ελλάδος, ως reserve fight στο Κ-1 της Αθήνας, χάνοντας από τον Roqueni.

Θα είναι αυτός τελικά ο αντίπαλος του Iron Mike τον Δεκέμβρη στην Αθήνα; Οι πληροφορίες τον θέλουν φαβορί αλλά σε μια μάχη με πολλές παραμέτρους όπως αυτή, πολλά μπορεί να την χαλάσουν! Εσείς ποιον θα θέλατε για αντίπαλο;