23/04/2024

Ο Artur Kyshenko αποκλειστικά στο fightsports.gr (VIDEO & PHOTOS)!

Το fightsports.gr εντόπισε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί της διοργάνωσης του K-1 World Max, Artur Kyshenko και τον… ανέκρινε ενόψει της δύσκολης μάχης που θα δώσει στο τουρνουά της Αθήνας στις 15 Δεκέμβρη!

Ο Ουκρανός σταρ, όντας λιγομίλητος και χαμηλών τόνων δεν ανοίχτηκε ιδιαιτέρως, τόνισε όμως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει τίποτα στην καριέρα του και θα θεωρήσει τον εαυτό του επιτυχημένο αν και μόνο αν καταφέρει να περάσει γύρω από τη μέση του, την ζώνη του πρωταθλητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Artur επέλεξε να μην στείλει κανέναν μήνυμα στους αντιπάλους του, στο K-1, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει… απαντήσεις μόνο πάνω στο ρινγκ.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ουκρανός στο fightsports.gr

Artur, καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ που αποδέχτηκες την πρόσκληση του fightsports.gr. Λοιπόν, μέχρι στιγμής δεν έχεις κατακτήσει ακόμη το K-1. Η διοργάνωση της Αθήνας αποτελεί μία πρόκληση για σένα;
Κάθε αγώνας που δίνω, σε όλο τον κόσμο, αποτελεί πρόκληση για μένα! Δεν ξεχωρίζω καμία απολύτως μάχη… Εύχομαι, αυτή τη φορά στην Αθήνα οι συγκυρίες να είναι με το μέρος μου, ώστε να πετύχω τον απόλυτο στόχο μου.
Ποιον θεωρείς τον πιο δύσκολο αντίπαλο στο τουρνουά της 15ης Δεκεμβρίου;
Δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, όποτε το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλοι οι μαχητές είναι δυνατοί και επικίνδυνοι, ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια.
Έχεις επισκεφθεί ποτέ ξανά την πατρίδα μας;
Όχι, έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που εύχομαι στην Ελλάδα. Δυστυχώς, είναι για… δουλειά, οπότε δεν θα μπορέσω να την απολαύσω όπως πρέπει.
Θεωρείς ότι έχεις το όνειρό σου ως προς τη συμμετοχή σου στο Κ-1 και το γεγονός ότι έχεις κοντραριστεί με τους καλύτερους;
Όχι, σε καμία περίπτωση… Όλα μου τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν όταν στεφθώ πρωταθλητής!
Και για το τέλος θα θέλαμε να μας αποκαλύψεις κάποιο από τα… μηνύματά σου προς τους αντιπάλους σου…
Δεν έχω να στείλω κανένα απολύτως μήνυμα. Θα τα πούμε όλα στις 15 Δεκέμβρη…