08/05/2024

Ο Χάρης Γκάζης στο fightsports.gr

Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από το «Scorpion Night» το fightsports.gr επικοινώνησε μ’έναν από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές του σόου τον Χάρη Γκάζη από την Πάτρα. Ο έμπειρος fighter θα κοντραριστεί σε παιχνίδι πυγμαχίας με τον Sargi Petrosyan.

Ο Γκάζης είναι ένας εκ των μαχητών που αρέσκεται στις σκληρές μάχες. Τον ρωτήσαμε ποιο το πλάνο του για το «Scorpion». Εάν θα πάρει να πάρει το μας στρατηγικά ή θα ακολουθήσει τη συνταγή μάχης πρόσωπο με πρόσωπο δηλαδή;

«Όπως όλοι ξέρουν, παίζω δυνατό παιχνίδι πάντα σε όλους μου τους αγώνες. Κάποιες φορές μου βγαίνει καλά κάποιες φορές όχι. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το κοινό του Scorpion.»

Σχετικά με τους επόμενους στόχους του: «Μετά τον αγώνα μου με τον Petrosyan δεν έχω κάτι άλλο. Περιμένω προτάσεις από τους διοργανωτές και μάνατζερ. Παίζω παντού και με οποιονδήποτε στα -65 και -67kg. Αρκεί να υπάρχει κίνητρο.»

Ποιο το μήνυμά του για τους φαν που θα τον παρακολουθήσουν: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση προπονητικά και ψυχολογικά. Πιστεύω πως θα μείνουν ευχαριστημένοι με τον αγώνα γιατί θα είναι πολύ δυνατός αγώνας!»

Εν κατακλείδι ο έμπειρος μαχητής ευχαρίστησε όσους τον βοηθούν στην προσπάθειά του: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ» τον προπονητή μου Αλέξη Καραλή, τους συναθλητές μου Βίκτωρα Νικόλοπουλο, Νίκο Παπαδόπουλο, Σταμάτη Ζώμενο και τον διοργανωτή Γιώργο Σαριδάκη.»

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)

Werdum, Tyson και… Ronaldinho σε μάχη στη φυλακή (ΦΩΤΟ)

Όταν ο Mike Tyson… έφαγε το πιο συστηματικό ξύλο της ζωής του (ΒΙΝΤΕΟ)