02/05/2024

Ο Βίκτωρας Ρέντης παρουσιάζει ….τα «Μυρμιδόνια 2014»

O δημοσιογράφος Βίκτωρας Ρέντης θα είναι ο παρουσιαστής της διοργάνωσης «Μυρμιδόνια 2014» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 του μήνα στο πάρκο Ηρώων στη Μεταμόρφωση. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Συνεχίζει να ξαφνιάζει ευχάριστα η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα διοργάνωση των Γκιτέρσου – Θεοφάνους , Μυρμιδόνια 2014. Μετά τα μεγάλα ζευγάρια που έχουν προκύψει στα pre games αλλά κυρίως στα main event,έρχεται και μία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη στην θέση του παρουσιαστή της διοργάνωσης.

Ο Βίκτωρας Ρέντης ανέλαβε έπειτα «από το στρίμωγμα στα σχοινιά» από τον Γιάννη Θεοφάνους να αναλάβει την παρουσίαση του event. O κύριος Ρέντης είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον χώρο του kick boxing. Έχει υπάρξει αθλητής, προπονητής αλλά και εκδότης του περιοδικού KNOCK OUT καθώς και παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής για τα μαχητικά σπορ.

Ο κύριος Ρέντης, θα προσπαθήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο να παρουσιάσει στο κοινό αλλά και στους τηλεθεατές του NOVA SPORTS το BEST FIGHT EVENT “MYRMIDONIA ” με τους κορυφαίους Έλληνες kickboxers.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 6 Ιουλίου στην πλατεία Ηρώων στην Μεταμόρφωση. Εισιτήρια προπωλούνται στο Fight Club Central Gym ενώ πραγματοποιούνται και κρατήσεις για τις ροτόντες στην γραμματεία του γυμναστηρίου στην Λεωφόρο Βεϊκου 121-125 ή στο τηλέφωνο 2102915489.»