04/05/2024

Ο απόηχος του KIMBO 2

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Το περασμένο Σάββατο ο Χρήστος Παπαναγιώτου κατάφερε να «φτιάξει» μία άρτια διοργάνωση όσον αφορά τον προγραμματισμό και τις αναμετρήσεις. Εάν συμπεριλάβει κανείς το γεγονός ότι εξαιτίας ενός απροόπτου ο Παπαναγιώτου δεν πρόλαβε να βάλει ούτε το… κουστούμι του intime, όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς κανένα ευτράπελο.

Στο KIMBO της περασμένης σεζόν είχαμε γράψει στον απόηχο σχετικά με τον φωτισμό και την ακουστική ότι δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά. Όμως, ο promoter και η ομάδα του στο δεύτερο part του Σαββάτου κατάφεραν να λύσουν το ζήτημα και ειδικά ο φωτισμός του ρινγκ ήταν… κουτί για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Από εκεί και πέρα το κομμάτι που ίσως να «έκατσε» λίγο το σόου ήταν στα pregames και σε δύο παιχνίδια της maincard. To matchmaking των συγκεκριμένων αγώνων δεν βοήθησε ιδιαίτερα και ο κόσμος κουράστηκε. Όμως, οι αγώνες του Πάισιου με τον Παπαδόπουλο, το νοκ – άουτ του Γιούρι, το όμορφο kickboxing των Φιλιππίδη – Μιχαλόπουλο, η μάχη του Φεζουλάι με τον Κωνσταντελόπουλο και η αγωνία για τον Χατζηχρόνογλου μας επηρέασαν και φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι από το κλειστό γήπεδο του «Αγίου Θωμά».

Να σημειωθεί πως και η φύλαξη του χώρου ήταν άριστη. Οι άνθρωποι της ασφάλειας φρόντισαν να στείλουν τους… τσαμπατζήδες από νωρίς στα σπίτια τους, ενώ και οι κάτοχοι εισιτηρίων περνούσαν από αρκετούς ελέγχους, ώστε να αποφευχθεί η είσοδος ανθρώπων στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Σε γενικές γραμμές επρόκειτο για ένα πετυχημένο event, χωρίς καμία αμφισβητούμενη νίκη και με θετική ανταπόκριση από τους φανς.

Το αγωνιστικό κομμάτι του KIMBO 2 θα αναλυθεί στο αυριανό EXTRA ROUND!