03/05/2024

Ο απολογισμός του Χρήστου Παπαναγιώτου για το σεμινάριο του Roosmalen

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Robin Van Roosmalen στην Ελλάδα με διοργανωτή τον Χρήστο Παπαναγιώτου που σε ανακοίνωση του υπόσχεται ανάλογη συνέχεια. 


«Το μεγαλύτερο και πιο επίκαιρο Σεμινάριο Kickboxing στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία και με την συμβόλη ανθρώπων του χώρου που νοιάζονται πραγματικά την ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρωταθλητή GLORY Kickboxing και superstar tou FFC Final Fight Championship, Robin van Roosmalen και τον πατέρα του ,τον θρύλο William Van Roosmalen που για ακόμα μία φορά με εμπιστεύτηκαν αποκλειστικά στην Ελλάδα ως κεντρικό τους συνεργάτη.

Επίσης την ομάδα του KIMBO Management που συνέβαλε στο να βγει με το καλύτερο τρόπο εις πέρας αυτό το σημαντικό project αλλά και τον καλύτερο Έλληνα kickboxer Meletis Kakoumpavas. Ένας νέος σχεδιασμός – έκπληξη που θα δίνει ακόμα περισσότερες πραγματικές ευκαιρίες στους μαχητές στην Ελλάδα έρχεται προς υλοποίηση το επόμενο διάστημα.  Είμαστε οι μόνοι που έχουμε στείλει 100 σχεδόν αθλητές μας στα μεγαλύτερα σαλόνια του κόσμου και συνεχίζουμε με σπουδαία νέα να έρχονται για τους μαχητές της χώρας μας. Μείνετε συντονισμένοι.

Xenia Mitakou Panagiotis Brisimitzis Dimitris Karteris χωρίς εσάς δεν θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Τους χορηγούς και φίλους ,Emilio Giagtzoglou *QNT, Force 1 – Martial Arts Tsalas Tasos, Muscleclub. Σας ευχαριστώ για όλα τον καθένα ξεχωριστά».