19/05/2024

Οριστικά εκτός Best Fighter 2014 Στέλιος Παπαδόπουλος και Μιχαλόπουλος

Ανακοίνωση με την οποία θέτει το ζευγάρι Μιχαλόπουλος – Παπαδόπουλος εκτός BEst Fighter έβγαλε η διοργάνωση που ρίχνει τις ευθύνες στις δύο πλευρές για την μη πραγματοποίηση της μάχης παρά την αλλαγή ημερομηνίας στις 14 Φεβρουαρίου. Μια αλλαγή που φαίνεται ότι δίνει την ευκαιρία να γίνουν περισσότερες αλλαγές στο φορμά. Θα γίνει 40δα στα 70 κιλά με τον τελικό να πραγματοποιείται την ίδια μέρα, στο main event για τον Best Fighter. Διαβάστε την ανακοίνωση

«Μετά από σχεδόν ένα χρόνο διαμάχης Μιχαλοπουλου – Παπαδοπουλου και από τις δυο πλευρές και μετά τον τραυματισμό του πρώτου στην οχτάδα του KIMBO ο αγώνας αυτός ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ στο best fighter.
Παρόλο που η ημερομηνία μεταφέρθηκε για ανάρρωση των αθλητών δεν κατέστη δυνατόν η ολοκλήρωση αυτού του αγώνα,ΚΑΘΑΡΑ από μεριάς ΤΟΥΣ.
Έτσι και οι δυο μένουν εκτός best fighter και την θέση τους παίρνουν άλλοι δυο αθλητές που θα προέλθουν από τετράδα άλλων που θα αγωνιστούν την βράδια της διοργάνωσης.
Οι νικητες της τετραδας θα παρουν την θεση Μιχαλοπουλου – Παπαδοπουλου στη δεκαδα των υπολοιπων αθλητων.Τα ονοματα που εχουν προταθει μεχρι στιγμης απο μεριας της διοργανωσης ειναι του Αλεξανδρου Φιλιππιδη ,Νικου Γκικα,Χρηστου Αβραμιδη,Παπαδημητριου Αλεξανδρου.
Επειδη ομως υπαρχουν ηδη τραυματισμοι και προηγουνται (για καποιους απο αυτους)συμμετοχες σε αλλες διοργανωσεις αυτα τα ονοματα μπορει να αντικατασταθουν μεχρι την οριστικη συμφωνια και την τελικη ανακοινωση της καρτας.»