28/04/2024

Ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις στο MMA GYM – MALLIOS TEAM

Ανακοίνωση MMA GYM – Mallios Team

Η μεγαλύτερη ένωση σχολών στον χώρο των δυναμικών σπορ είναι γεγονός! Το ΜΜΑ gym πρωτοπόρο στην γνώση και διδασκαλία των αθλημάτων πάλης , υπό την επίβλεψη του Δασκάλου Σπύρου Μαρτζούκου και η Μallios Team η πλέον παραδοσιακή και ιστορική σχολή kick boxing στην Ελλάδα, υπό την αίγιδα του Δάσκαλου των Δασκάλων Γιώργου Μάλλιου και υπό την νέα δυναμική που φέρνει ο Δάσκαλος Γρηγόρης Μάλλιος, έρχονται να συνεργαστούν σε τεχνογνωσία και φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα.

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο της Ελευθερίου Βενιζέλου 206 στο Νέο Ηράκλειο, διδάσκουν οι Νεκτάριος Ουζούνης (πυγμαχία) και Απόλλων Γραμματικόπουλος (kick boxing), πολύχρονοι μαθητές και αθλητές της Mallios Team, μέσα από ένα πλήρες προπονητικό πρόγραμμα άκρως εναρμονισμένο με την φιλοσοφία των Δασκάλων της οικογένειας Μάλλιου.

Αντιστοίχως MMA, grappling, wrestling και Bjj , διδάσκουν οι Ζούραμπι Ζαρνάτζε και Νίκος Μανός, αθλητές αξίας που έχει αναδείξει ο Σπύρος Μαρτζούκος στο ΜΜΑ gym και ο όποιος μέσα από τις πλούσιες διεθνείς παραστάσεις του δίνει τις κατευθύνσεις  στο αντίστοιχο προπονητικό πρόγραμμα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 206, πλησίον εξόδου 9 Αττικής οδού

Τηλέφωνο: 210 2816124

Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:30

Ηλεκρονικη διεύθυνση: info@mmagym.gr

Facebook profile: Mma Mmagym

Instagram: mmagym_mallios_team