18/05/2024

Οκτώ πράγματα που εκνευρίζουν τον προπονητή σου

Μην τα κάνεις λοιπόν… Διάβασε παρακάτω τα οκτώ πράγματα που αναφέρει το WODNEWS και εκνευρίζουν τον προπονητή σου αφάνταστα όταν τα κάνεις. 

  1. Αργοπορία

Σε κάθε περίπτωση, είναι σοβαρό. Η αργοπορία επηρεάζει το ζέσταμα, το Workout της ημέρας και τις διατάσεις. Αν καθυστερούμε και δεν κάνουμε σωστό ζέσταμα, τότε δε θα κάνουμε και σωστά και το υπόλοιπο πρόγραμμα

  1. Διαμαρτυρία

Πολλές φορές λόγω της κούρασης από το πρόγραμμα, γκρινιάζουμε και διαμαρτυρόμαστε χωρίς λόγο στο προπονητή μας.

  1. Συνομιλίες

Πολλές φορές ενώ πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οδηγίες και επεξηγήσεις του προπονητή μας, συνομιλούμε μεταξύ μας για πράγματα και κουτσομπολιά που δεν έχουν σχέση με το μάθημα.

  1. Ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα ενώ έχει ήδη επεξηγηθεί.

Ακόμη και αν ο προπονητής είναι ο καλύτερος άνθρωπος καλύτερα να το αποφύγουμε. Είναι προτιμότερο να ρωτήσουμε κάποιον από τους συναθλητές μας που άκουγε προσεκτικά.

  1. Coaching

Ο προπονητής μας είναι εκεί για να μας διδάξει και να μας βοηθήσει στην εκγυμναση. Αν δε μας ζητηθεί είναι καλό να μην κάνουμε Coaching στους συναθλητές μας.

  1. Ρίψη της μπάρας

Είναι κανόνας κάθε γυμναστηρίου να μην ρίχνουμε τις μπάρες και ιδιαίτερα τις άδειες.

  1. Τοποθέτηση εξοπλισμού

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι σωστό να επανατοποθετούμε τον εξοπλισμό στη θέση του. Συνήθως όταν αυτό δε γίνεται, η τιμωρία είναι “Burpees”. Τις περισσότερες φορές η εικόνα του εγκαταλελειμμένου εξοπλισμού αποθανατίζεται, ανεβαίνει στα Social Media και ο παραβάτης εκτελεί σε Burpees όσα Like πάρει η φωτογραφία.

  1. Συνομιλίες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος

Δεν πρόκειται να μας πει κανένας τίποτα αν πιάσουμε μια γωνιά του γυμναστηρίου που δεν ενοχλούμε τη διδασκαλία του επόμενου τμήματος και να συνομιλήσουμε.