27/04/2024

Οδυσσέας Κωτσόπουλος: «Σέβομαι τους πάντες, κοιτάω μόνο την κορυφή»

O Koτσόπουλος ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του

Ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και θα πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο Gladiators Night κόντρα στον Saba Konchoshvili.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αθλητής του Δημήτρη Μακρίδη έχει κάνει σπουδαία πράγματα έως τώρα, όπως ότι αγωνίστηκε για επαγγελματική ζώνη ISKA Youth και έφτασε μέχρι τον τελικό, ενώ έχει κερδίσει τον πρωταθλητή Ευρώπης της WAKO, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας. 0 17χρονος μαχητής κατέχει και τον τίτλο του Mad Dog Tournament.

Ο Κωτσόπουλος μίλησε στο Fightsports.gr για τον στόχο του στο ερχόμενο event της 6ης Απριλίου.

«Είμαι σε μεταβατικό στάδιο αγωνιστικά. Η  ηλικία μου(17 χρονών) μου επιβάλει να μαθαίνω ακόμη με στόχο την κορυφή. Θα γίνει μια ωραία διοργάνωση πιστεύω από τον δασκαλο Κώστα Στεφανιδη και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», τονίζει στα πρώτα του λόγια ο Κωτσόπουλος που ανυπομονεί να παίξει μπροστά στο κοινό του.

«Θα παίξω μπροστά σε φίλους και συναθλητές και αυτό είναι κίνητρο για να τα δώσεις όλα.  Περιμένω την στήριξη τους και είμαι σίγουρος για το καλύτερο».

Τέλος ο Κωτσόπουλος δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο αλλά τονίζει ποιος είναι ο στόχος του.
 «Την περσινή χρονιά κέρδισα τον πρωταθλητή Ευρώπης WAKO στην Κροατία και ο προηγούμενος αγώνας μου ήταν παγκόσμια ζώνη ISKA, μια κατηγορία πάνω και σε άλλο στυλ (full contact )τίτλος που δεν έχει ξανά παίξει κανείς Έλληνας στην ηλικία μου.

Τους Σέβομαι όλους αλλά κοιτάω μόνο την κορυφή».