18/04/2024

LIVE: Οδοιπορικό στην Πάτρα μία ημέρα πριν το No Limits 20! (Photos)

Αποστολή στην Πάτρα: Μάνος Ναβροζίδης

Εδώ και μερικές ώρες το Fightsports.gr βρίσκεται στην Πάτρα, μόλις μία ημέρα πριν από τη σπουδαία συνάντηση στο No Limits 20! Μαζί θα παρακολουθήσουμε ολόκληρη τη διοργάνωση, μεταφέροντας σας ειδήσεις από τη ζύγιση, παρασκήνια και εντυπώσεις.

Ο επαγγελματισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Φτάσαμε γύρω στις 5:30 μ.μ. στη φιλόξενη πόλη τη Πάτρας, όπου ήδη οι διοργανωτές του No Limits και προσωπικά η κ. Μπιτάκου είχε φροντίσει για την καλύτερη και άμεση προσαρμογή μας.

Ο προγραμματισμός άγγιξε την τελειότητα, αφού όλοι οι αθλητές, αλλά και οι δημοσιογράφοι, αμέσως μετά τη ζύγιση κατέλυσαν σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Πάτρας.

Αργότερα, οι ιθύνοντες μας μετέφεραν στα ξενοδοχεία, που επίσης όλα δούλεψαν με άριστο προγραμματισμό, ώστε άπαντες όσοι ακολούθησαν την ομάδα του No Limits να νιώσουν άνετα.

Ειδικά για τους αθλητές οι συνθήκες ήταν τέτοιες που αμέσως μετά το φαγητό έσπευσαν να ξεκουραστούν, καθώς αύριο καλούνται να δώσουν τη δική τους μάχη. Σημαντικό γεγονός, φυσικά είναι κι αυτό των ντόπιων οι οποίοι δείχνουν «διψασμένοι» για το αυριανό θέαμα.

Η ζύγιση…

Το fightsports.gr έδωσε το «παρών» στη ζύγιση των αθλητών, κατά τη διάρκεια της οποίας όλα κύλησαν ομαλά, ενώ ο Σταμάτης Μπιτάκος  έδωσε το δικό του… σόου, έχοντας από κοντά όλους τους fighters, δίνοντάς τους ψυχολογικές… ανάσες πριν από τη μεγάλη συνάντηση.

Προσεχώς δηλώσεις των πρωταγωνιστών…

 

no images were found