07/05/2024

Νικητής το ήθος του Αντώνη Τζώρου!

Μας είχε πει πως πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών, τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της ψυχοσύνθεσης του… Ο Αντώνης Τζώρος, λοιπόν, μπορεί να ηττήθηκε από τον Γιάννη Στοφορίδη, αλλά με τη συμπεριφορά του «κέρδισε» ένα μεγάλο στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του.

Άνθρωποι που τον πίστεψαν έφυγαν, χθες, από το κλειστό του Αμαρουσίου ικανοποιημένοι, αφού ο πλέον έμπειρος στα βαρέα κιλά του kickboxing έδειξε την ανωτερότητα σε σχέση με τον «παλιό» Τζώρο του χάρη στις κινήσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος.

Αγκάλιασε τον Στοφορίδη, τον σήκωσε ψηλά και μάλιστα του έδωσε και ένα… πατρικό φιλί που τα λέει όλα. Επίσης, τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι κοινές δηλώσεις τους σε κλίμα ηρεμίας. Αυτή η κόντρα, λοιπόν, δείχνει να έχει τελειώσει!

Συγχαρητήρια στον Αντώνη Τζώρο για την άριστη συμπεριφορά του και στον Γιάννη Στοφορίδη που μας απέδειξαν ότι έξω από το ρινγκ όλα είναι… λυμένα και κυριαρχεί ο επαγγελματισμός. Φυσικά, δεν θα μας χάλαγε σε καμία περίπτωση να τους δούμε και σε ένα τρίτο παιχνίδι με περισσότερους γύρους. Συνεχίζουν και οι δύο, άλλωστε, να είναι οι κορυφαίοι…