29/04/2024

Νικητής στο «No Fight No Victory» ο Κλέανθης Μαυρόπουλος

Ο έμπειρος αθλητής από το Fight Club Γαλάτσι, έδωσε ξανά τα διαπιστευτήρια του με νίκη επί του Τάσου Σκουλα με ομόφωνη απόφαση. 


Ο Κλεάνθης Μαυρόπουλος είχε στην γωνία του τον Γιάννη Θεοφάνους που τον οδήγησε εκ του ασφαλούς σε μία ακόμη νίκη. Ο αγώνας ήταν πέντε γύρων και δύο λεπτών, στο στυλ του kickboxing, στα -81 κιλά όπου ο νικητής πήρε επαγγελματικό τίτλο. Να θυμίσουμε πως την διοργάνωση έκανε ο Μανώλης Κλωνάρης και ήταν η τρίτη σερί.

O μαχητής από το Γαλάτσι μίλησε μετά το παιχνίδι αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την νίκη και τον επόμενο του στόχο:

«Ο αγώνας κύλησε ομαλά παρά το σκίσιμο που είχα στον δεύτερο γύρο και το αίμα που δυσκόλεψε την όραση μου, όμως με την σωστή καθοδήγηση του δασκάλου μου Θεοφάνους Γιάννη δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Για τον αντίπαλο μου δεν γνώριζα τίποτα και αποδείχθηκε αξιόμαχος και πιο σκληρός απ ότι περίμενα. Προς το παρών ξεκούραση και από Σεπτέμβρη είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση, όπως πάντα, για να παίξω με τους καλύτερους.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Θεοφάνους Γιάννη, όλη την ομάδα του Fight Club Galatsi και του Α.Σ. Πελοπίδα για την βοήθεια τους στην προετοιμασία μου, αλλά και την στήριξη τους κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς και τους χορηγούς μου Physio Team και Fitness Week που με την σημαντική βοήθεια τους είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση».